Birkullanici Kızlar bu tavada lahmacun işini iyi bilen varmı ,içini hamurunu hazırladım daha önce fırında yapmıştım ama altı istediğim gibi yanık olmuyor .bir lahmacun kaç dk da pişiyor ,içi iyi pişiyormu tavada yapınca ? Bide altı kısık mı olacak nasıl olacak
Asllihhan Birkullanici altı kısık olsun hızlı pişmemesi lazım alacağına vakit altını biraz daha aç hemen al . Ben yapıyorum gayet güzel pişiyor
Liyosunannesi Birkullanici ben tavada becerememiştim ya altı cabuk pişti üstü çiğ gibi kalmıstı. fırının son ayarında 2 lahmacun yan yan pişiriyorum genelde
Senbibaksana Birkullanici fırının ankastreyse tepsiye koyup en altına koyarsan sadece alt ısıtmayı açarsan gayet güzel pişer
Kuzeymiram Birkullanici tavadada yaptim firindada yaptim olmuyor boşa emek . Harcini ver firinda yapsinlar daha iyi 🥴
maysa-19 Birkullanici bende denedim tek tava ile çok zor iki hatta üç olcakki daha kısa sürede daha çok yapcan .çok kisikta pişmesi lazım.ben balık tavası da denedim.baktim vakit sorun olcak fırına aldım.firindada kuru oldu
Liyosunannesi Birkullanici altına bişey diyemicem ama hızlı pişirince cok sorun olmuyor bide ben fırınının üzerine kapaklı büyük bi tencere koyup pişenleri içine koyuyorum hem soğumuyo hemde kurumuyo
Birkullanici maysa-19 ozaman çok önceden başlayayım yapmaya 5-6 tane yapsam yeter zaten gerisini buzluğa atarım
Tugba19_ Birkullanici tavada yapınca kıyması haşlama gibi duruyor ben fırında yapıyorum ama tepsiye koymadan direkt fırının zeminde pişiriyorum hem altı çok güzel kızarıyor gevrek pişiriyor hemde kıyması güzel pişiyor tavsiye ederim böyle yapmanızı.