dnzcyc Dmrcyda Yakıt harici otoban köprü git gel 3e yakınmış ben fazladan bunu vermek istemiyorum ama galiba arabasız olmayacak😂
Maviboncukkkm dnzcyc bilmediğim için soruyorum . Bi başvuru sonucunda falan mı oraya gidiyorsunuz nasıl oluyor
dnzcyc Maviboncukkkm Eşim astsubay. Kış ve yaz kampları oluyor tercih dönemi yazıyorsunuz, puana göre çıkıyor
dnzcyc LoveBug Ya biz her akşam çıkmayız herhalde ama arabasız da olmayacak gibi. Merkezde arkadaşımız oturuyor bir gün onun yanına bir gün de gezmeye gideriz diye düşündük
dnzcyc Asd007 Merhaba. Yoldan dolayı gitmedik. Çünkü İstanbuldan gitmek köprü ücretleriyle çok tutuyordu. Uçakla da zor olur dediler. Yol parasını da hesaba katınca beğeneceğimizden emin olmadığımız yere gitmeyelim dedik
0706almila dnzcyc merhaba 1 yıl geçmiş postun üzerinden ama bu askeri kamplara nereden başvuru yapacağız?
Ogulluana 0706almila dönem dönem açılıyor başvurular takip edeceksiniz iş yerine yazı gelir Bu sene için mesela yaz kampları şubatta açılmıştı diye hatırlıyorum