Noname21 Cgdmltr93 keşkek ne bilmiyorum da ben tavuk köfte yi de gormemisim. Bence güzel bem severim böyle çok yemek Zaten hepsini yeneyecejler az az tadına bakacaklar . Zengin bir sofra gibi durur güzel olur 😀
Cgdmltr93 Noname21 köfte patates olan tavuk köfte olacak. Bende çok severim. Bi de diyetteyim uzun zamandır ilk defa bozucam. Çok heyecanlıyım 🤭😂 hepsi aslında benim canımın çektikleri
Noname21 Heymamma ahaha sizinkilere bende acıdım dersem yalan olur ne zaman gorumcemler gelse etli ekmek yaptiririm ahah
Heymamma Noname21 valla çok iyi yemek yapamıyorum ama arkadaşı gördükten sonra da acaba iftara bu kadar az çeşit garip mi kaçar diye düşünmedim değil 😅
Noname21 Cgdmltr93 ben böle maharetli değilim vallahi. Ramazan yemek acisindan işkence gibi geçiyor. Ben sebze seviyorum esim etsiz yemek yemez. Her gün ne pisiricem diye düşünüyorum.
Merilice Cgdmltr93 mantı veya gözleme ikisinden birini çıkar bence. Sarma ve dolma ikisinden biride çıkabilir. Ama yok ikisi olsun diyosan keşkek çıksın. Yani ortaya yaptığın şeylerden 2 tanesini eksilt bence.
Nur2021 Cgdmltr93 okadar seyi yiyebiliyosaniz masaalah size 😁 2 cesit yemek yetiyor da kaliyor bizde 🤷🏻♀️ sahurada yiyor…
Cgdmltr93 Heymamma valla misafire de bi çorba lahmacun verilmez diye düşünüyorum. Lahmacun da hazır zaten. Tatlı da hazır. Bilemedim
Nik_mik_yok Cgdmltr93 ooo kanka naptın sen yaaa , çok fazla değilmi bukadar yemek . Bence keşkek ve gözleme yi çıkar. Mantı ,dolma ,pilav da var zaten . Bunlardan ziyade meze yap ortaya ,hem diyete uygun olur 😁
Zeyno111 Cgdmltr93 Şimdi mantı ve keşkeki anlamadım pilavın olduğu yerde ki dolma sarma bunlar da pirinç bulgur tekini eleyebilirsiniz bile zeytinyağlı bir yemek eklenebilir 🤷🏻♀️ ana yemek tamam yaprak sarma kuru dolma da ortaya okey gözleme alakasız bence ☺️ Kalabalık olsalar da ona göre fazla koyulur yine doyulur. Yoğurtlu bir meze mesela ortaya onların yerine iyi gider.
Cgdmltr93 Zeyno111 yoğurtlu meze olarak mantı düşündüm. Zeytinyağlı olarakta bol ıspanaklı pırasalı gözleme işte. 😂😂🤭🤭 Yeşilliğini bol tutarım gözlemeli ıspanak olur 🤭🤭😂😂