Gul-42 Cgdmltr93 kız o kadar yemekmı olur allah askına gunah corba pilav kofte yeter ortaya ortak bısey koy
unemere AnnaKurt çok doğru. Bende mümkün olduğunca dikkat ederim buna pilav varsa içinde pirinç ya da bulgur olan bir çorba yapmam ve dengeli menü çıkarmaya çalışırım🙈
AnnaKurt unemere Bir arkadaşım şey yapmıştı 😂 yayla çorbası pirinç pilavı köfte patates sütlaç 😂😂😂😂 dedim evde pirinç mi çok 😂😂
MilkLover Cgdmltr93 menü mükemmel , ben olsam ıspanaklı gözleme ve keşkeği çıkarır pilav yapardım. Mantı ve börek hamur işi aynı oluyor pek yenmeyebilir emeğinize yazık. Bir iki de meze 😍 ellerinize sağlık😋😋
unemere Cgdmltr93 fark ettim 😊 Kolay gelsin hepsi bir birinden zahmetli şimdiden helal olsun ben yapamazdım hepsini 🙈
Cgdmltr93 unemere mantıyı önceden buzluğa atmıştım. Yaprağı da sardım. Bi anda hepsini bende yapamam. Yavas yavas 🤗
Heymamma Cgdmltr93 benim de kardeşlerim geliyor önden mercimek çorbası ana menü lahmacun salata ayran tatlı da baklava 😂😂 kendi misafirlerime acıdım sizinkileri duyunca
Gzdealibugra41 Cgdmltr93 benim de yarın misafirim var benim menum de çorba biber dolması saç tava pilav islim kebabı salata haydari muhammara sizce börek de yapsammi bizde 3 aile 13 kiisi
Cgdmltr93 Gzdealibugra41 valla bacım ben hiç anlamıyorum. Ama biber dolması pirinçli ve pirinç pilavı var Ve iki ana yemek var. Sac kavurma ve islim. İstersen tek ana yemek yapıp börek yapabilirsin.
Berra01 Cgdmltr93 dolma mantı gözleme uyumlu olmamış hepsi hamursu karbonhidrat. Birde pilav olacak mecbur yemeğin yanına.bence ana yemeğin yanına sadece dolma olsa yeterli yada mantı misafir kalabalıksa yemekleri çok yapın
Berra01 Cgdmltr93 dün akşam gittiğim misafirlikteki menüyü yazayım size. Ana yemek Fırında köfte patates nohutlu pirinç pilavı mercimek çorbası. Ortaya börek. havuçlu kabaklı tarator. çoban salata ve humus.
birkovabirbalik Cgdmltr93 ana yemeği çıkarmak olur mu 🙄 keşkek sadece fazlalık geldi bana diğerleri yenir çünkü mantıda var keşkek yenmez. Kalabalık olunca bende böyle menü hazırlıyorum. Çok olmuş diyenlere bakma erkekler çok yiyorlar iftarda.
Cgdmltr93 birkovabirbalik yok ben Kaç aydır diyetteyim de canımın istediklerini yapıyorum ilk defa diyet bozcam çok heyecanlıyım 😂 en çokta canım keşkek çekiyor 🤭
Mavi_ Cgdmltr93 çorbayı değiştirebilirsiniz. Bence diğerleri kalabilir zaten ortaya koyacaksınız porsiyonu biraz küçük tutabilirsiniz.