Kafam Kizim bi ay erken dogdu 2.700 kilo ile 4ay24 gunluk 6.300 kilosu bana az geliyo doktor iyi dedi ama sanki cok zayif bi bebek aptamil kullaniyorum sadece mama ile besleniyor ama mama mi degistirsem kilosu icin
Asllihhan Kafam her bebeğin iştahı, kilosu, alma kapasitesi farklıdır. Yani bazı anneler istese de kilo aldıramıyor o kadar çok mama denemelerine rağmen. Kafana takma annesi 💐
cemreninnannesii Kafam doktor iyi demiş zaten üstelik erken doğmuş bunları hep göz önünde bulundurun çok zayıf demişsiniz hiçte değil hesaplayın her ay neredeyse 1 kilo almış bebeğiniz
balgokcem Çok zayıf bir bebek mi canım maşallah gayet iyi benim bebeğim 6 aylık daha tam 6 kilo bile olamadık
Dilaylaa Kızım altı aylıkken o kilodaydı neresi zayıf 😅 bilerek açıyorsanız açmayın böyle postlar bence bazı anneler üzülebilir
Dilaylaa Kafam duyar kasmıyorum ki gayet kibar bir şekilde düşüncemi yazdım, presentıl tablosu var bakabilirsiniz oradan
Kafam Zlm gecen post gormustum 5 ayda 4 ayda bu kilolarin ustunde olan bebisler var kolik bi bebegim var bende kilo alimina engel mi diye dusundum o yuzden actim postu
Kafam Dilaylaa hemen hemen hergun kilo postu aciliyor burda bende erken dogum oldugu icin kilosu normal mi diye endise ettim
Zlm Kafam o doğum kilosu ile alakalı sizin bebeğiniz zayıf dogmus benim kızımda kolikti her ay 1 kilo alırdı kolik engel değil kilo alımına zaten o aydaki mevcut kilosu yerine bir önceki aya oranla ne kadar gelişmiş ona bakın daha iyi olur
Kafam Cansuatlas35 ben iyice acikmasini bekliyim mi yemedi diye surekli mama yapip tikmaya calisiyorum ben yanlis mi yapiyorum ki
Buseasaf Kafam benim oglum 3 bucuk kilo ile dogdu suan 4 ay 17 gunluk 4 ay 13 gunluk iken hastanede kilosu 6.610 grm cikmisti bizede doktor iyi dedi ama bebegim zayif boyuna veriyo demisti doktor bide reflüsu var oglumun habire kusup duruyo emziriyorum ama takviye olarakda bebelac ar veriyorum
Cansuatlas35 Kafam 3 saatte bir besle yemezse ucuna azıcık pekmez deydir ben öyle yapıyordum tutuyordu dene istersen