Aminenur123 4 buçuk 5 aylık bebeği olanlar bebeğinizi kaç saatte bir besliyorsunuz benim bebeğim sadece mama ile besleniyor özellikle sadece mama ile besleyenler ne kadar süre aralığı ile mama veriyorsunuz
cansuali Aminenur123 4 ay 25 günlük bebeğim 3 saatte bir 120 CC mama veriyorum tam 5 aylık oldugunda tadimlara başlamayı önerdi doktorumuz
Aminenur123 Syldzn1 oğlum 4 buçuk aylık 180 cc içiyo 3 ya da 4 saatte bir acıkıyo benim ki mi çok acaba
Oykunil 4aylık 3 saate 120 hazırlıyorum içmek bitirmek istemiyp hep zorla 90 120 arası ıcıyo 4.5 aylık
Oykunil cansuali bende başlamak istiyorum 5te size neler Önerdi bizim dr6 da n önce ek gıda olma diyor du ama ben 5te başlamak istiyorum tadım zatne
Cigdemdoganselam Benim ki 4 aylık değil ama yaklaştık 😅 3 ay 15 günlük iki satte bir 60 ml içiyor. Kilosu falan iyi her bebeğin değişir içtifi mama miktarı.
Aminenur123 1Beybiletto o zman kıyaslamamak gerekiyor galiba herşeyi normalse içtiği mama da normaldir
1Beybiletto Aminenur123 canım kıyas yapman yanlış cocuk doktorun ne diyorsa ona göre hareket et ben tamamen öyleyim sadece mama iiciyor bebeğim ve sadece mama içtiği icin bu çok normal
Aminenur123 1Beybiletto herşeyimiz normal doktorumuz şu kadar içir yada içirme demedi hiç ben acıkma saatine göre istediği miktara göre veriyorum mamayı
Aminenur123 EzgiBade o ayda benim ki de öyle içiyordu bizde baştan beri mama kullanıyoruz sadece 3 ay anne sütü aldı