KaSeAy suan aldığım tek şey zıbın ve hastane çıkışı 😂 depend gümüş kapakları listemin en başında kesinlikle internet indirimleriyle alacağım inşallah. bebişe göre değişiyor demekki ben yinede ne olur ne olmaz bol bol alacağım zaten öyle pembe mor seven bi insan değilim muhtemelen unisex alırım yenidoğan kıyafetlerini. oda siparişini verdik montessori yatak yaptırıyoruz beşik bana mantıksız geldi bebek odasına. anne yanıda park yatak mı normal heyner tarzı normal beşikmi alsam kararsız kaldım. evet pijama takımlarını bol alacağım bide yaz bitimine denk geliyor ekim ayına bunaltıcı olmaz hava. hem atlet hem sütyeni almayı düsünüyorum ne olur ne olmaz diye. elektrikli ana kucağını sevmeyen minnaklar var çevremde o yüzden almayı düsünmedim hiç bide çok pahalı geldi 2000 gibi bi fiyat gördüm geçen.:) oy kıyamam lastikli eldiven hiç aklıma gelmemişti dikkat edeceğim. ay Nasıl dua etsem bilemiyorum valla herkes cok yardımcı oluyor burda Allah razı olsun, çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. 🌸🙏🏼