meva_kus Bol bol iç zıbın al kısa kollu uzun kollu farketmez ilk dönem için assssla fazla kıyafet alma inanılmaz hızlı büyüyorlar benim oğlumun hiç yıkanmamış kıyafetleri kaldı yazık oldu. Ayaklı tulum alabilirsin ve üzeri için ilk dönemde giydirmek zor oluyor ceket gibi üstler alabilirsin önden çıt çıtlı olanlardan. Sling almanı öneririm gün içinde iş yaparsın bebeği kendine sararsın ve kangurudan daha iyi yenidoğan için.Müslin bez al bol bol yenidoğan bebeği sarıp sarmalamayın sakın yenidoğan dönemi 17-18 derece yeterlidir o yüzden müslin bezle kundak yapmanı öneririm çok büyük rahatlık olur ilerisi için. BabyBjorn markasının ana kucakları var muadili nedir bilmiyorum ama o tarz bir şey alabilirsin bebek hareket ettikçe kendini sallar sakinleşir sende bu sayede günlük işlerini halledersin olmadı sling yaparsın . Anne yanı beşik önemli canım sakın bunu atlama ilk dönemlerde kokuna ihtiyacı var olabildiğince yakın uyuyun. Hem bebek arabası hem oto koltuğu olan puset şeklinde bebek arabaları var doona sanırım adı o tarz bir şey bakabilirsin ya da ayrı ayrı al 6 aydan sonra baston alabilirsin travel sistem ben aldım çok pişmanım önermiyorum.