Mrv38 Bende dün 2 bayan çağırdım büyük temizliğe ben kızımdan yapamadım yakamı asla bırakmıyor çünkü her yere dip köşe girdiler banyo wc fayanslarınıda sildirdim halıları yıkamaya vermiştim son olarak bu pazar koltuk yıkatcaz o kaldı
denizyildizi__ Dolores ayy ben akar ne demek onu bilmiyordumm. İnternete yazınca gördüm şimdi . Ayy çok kötü bi böcek , yatakta yatmam artık ben
Dolores denizyildizi__ akarlar hayatımızın her yerinde. Vücudumuzda bile varmış. İyiki görmüyoruz. Ben düşündükçe kötü oluyorum. O yüzden yatağı süpürüyorum her gün çarşafları silkeliyorum. Yatağı havalandırıyorum 😇
Sebastiann Zeynep_alya24 böyle diye diye 3 yıldır aynı evde oturuyoruz ev fiyatları aldı başını gidiyor sanırım bulamayacağız oturduğum yerde sıfır bi ev almaya kalksak eli yüzü düzgün oturtulabilecek bir ev bir milyon allaha şükür kendi evimizde oturuyoruz ama ben sevemedim bu mahalleyi
Zeynep_alya24 Sebastiann bende mecburluktan oturdum ev bulamadık düğünüme 1 hafta kala ev düşendi 2.5 senedir oturuyoruz
Zeyno111 defnes32 Bizim Petek yok yerden ısıtma o yüzden onu eledim başladım zaten oğlum sağolsun evde hep bir temizlik 🤣