Asli1 Merhaba anneler 8.5 aylık kızım var sürünüyor emeklemeye çalışıyor ama oturmuyor ne yaptıysam oturmadı sürekli yatarak oyun oynuyor dolanıyor yerlede. Ne yapmam lazım? Yakın zamanda doktora gitmedik. Başına gelen var mı yoksa ben tek miyim 😔
Snowglobe Asli1 mama sandalyesi var mı. Varsa eğer orda oturtun. Ben onun faydası olduğunu düşünüyorum
Yaninedenben Asli1 ben desteklemedim hiç süründü somra kendiliğinden oturmaya başladı doktorumuz kendini hazır hissedince oturur dedi
AlyaMavi Asli1 motor gelişim biraz gecikmiş bir norolojiye götürmede fayda var .Birsey yoktur merak etmeyin ama 9 aylık desteksiz oturamıyorsa mutlaka doktora gidilmeli
Asli1 Katun yukarda bir bayan sormuş bende onu cevapladım.. sezeryan ile alakası olmadığını bende biliyorum
Ayliss @Asli1 canım benim kızımda 8.5 aylık ben oturtuyorum o yatıyor daha yeni yeni oturmaya başladı ama az sürüyor atıyor kendini hemen sevdiği oyuncaklarını önüne koyun arkasına da siz oturun ama destek vermeyin öyle öyle alışıyor merak etme korkma da pes etme de hepsi geçiyor🌸
Elfdr Birdunyabircennetannesi benim oğlumda 9 aya girmeye 10 gün var oturmuyor emeklemiyor destekli de oturmak istemiyor popsunu ata ata yere kaydırıyor kendini siz neler yaptınız oturuyor mu şimdi
Birdunyabircennetannesi Asli1 Destekli de desteksiz de oturuyor aslında ama dengesi şaşıyor düşüyor oturmayı sevmiyor götürdüm mr istedi istedi de 8 ay sonrasına veriyor devlet özel 1000 TL istiyor