MucizeKalbim kereminannesiiiii uyku 10 14 saat diyolar ama gündüz gece uykusu toplam 12 saat anca oluyo
MucizeKalbim Ssda01 ben gece beslenmesini kestim tekrar mı başlasam diye düşünüyorum uyanmaz mi acaba diye de hiç umudum yok
Ssda01 MucizeKalbim bende tam tersi gece beslenmesini kessem düzene mi girer diye düşünüyorum acıktığım için mi kalkıp uyumuyor acaba diyorum kaç aylık bebeğiniz nasıl kestiniz gece beslenmesini ben de artık kesmeyi düşünüyorum
Benkimimki MucizeKalbim Ben çok denedim ama olmuyo ya ama öyle uzun uzun sallatmıyo 5 dakika içinde uyumuş oluyo ondan zorlamıyorum 😂
kereminannesiiiii MucizeKalbim bizimkininde gündüz zaten hiç yok akşama kadar en fazla bı saaat daha beş buçuk aylık
MucizeKalbim Ssda01 15 aylık ben 13. Ayda kestim. 7..aydan beri 1 kez besliyordum. Kac aylık emerek mi uyuyor
Ssda01 MucizeKalbim yok canım doğduğun dan beri mama alıyor malesef 35 haftalık doğdu yoğun bakım sürecimiz VS oldu biberona alışınca emmedi Bi noktada benimde sütüm kesildi
MucizeKalbim kereminannesiiiii oyy baya azmış ya suan yeni tek uykuya geçti de 1 2 saat anca uyuyo çok yorucu böyle ama alışıcam insallah
Diva MucizeKalbim şuan aynı problem bende var 5 aylık bende çözüm arıyorum şuan zombi gibiyim hala bazen dahada erken kalkıyor daha güneş bile aymamış hoca ezanı okumamış oluyor 😬
Demura MucizeKalbim bebekler için sağlıklı olan o saat aralığında kalkmaları aslında zaten, yatma saatini sabitlemeye çalışabilirsiniz. Karartma perde kullanmak da işinize yarayabilir gün ışığından etkilenip uyanıyorsa diye ama bence normal.
Teemo07 MucizeKalbim benim oglum da öyle. Karartma perde alacağım. Erkenden hava aydınlanıyor burda, bazen 05.45 bile kalkıyor.. Havayla ilgili oldugunu düşünüyorum.
MucizeKalbim Teemo07 ama bazen de uyanmıyor degisiyo yani aydinlanmadan etkilenseherzaman kalkar diye düşünüyorum ama bende evdeki koyu ton perdeyi de tülünün yerine takıcam
Madam MucizeKalbim malesef çözülmüyor o zaman kendi değiştirecek veya öyle devam edecek 13 aylık oğlum hala o saatte kalkar
Aalya MucizeKalbim bizim kızda öyle 19aylık . 7 7.30 arası .22.00 22.30da uyuşa bile.akşam 21.00 gibi yararsa 6 gibi kalksada alıp tekrar sallıyorum yarım saat ıcınde gene uyuyor 😅