MucizeKalbim Günaydın kızlar. Kızım kacta uyursa uyusun 6 6 buçukta kalkmaya başladı. Nasil çözerim bunu. Uykuyu uzatabilecegim bi taktik var mi. Gece uykusu 9 saati gecmiyor
Benkimimki MucizeKalbim Uyananlara selam olsun ✋✋ 5.30dan beri ayaktayız bizde şimdi uyumaya çalışıyo
Masalingonunannesi honeyybee_ benim kizda hep 8 8 bucukta gecer uykuya bazen misafir falan varsa 9 a kadar uzatiyorum onceden 8 dedimmi uyanirdi 4. Ay atagina girdiğimizdem beri 6 bucuk dedimmk basiyor çığlığı
MucizeKalbim Masalingonunannesi 15 aylık olacak daha 2 aydır 6da uyaniyo hep 7 8 arasında uyanırdı ama.gece uykusu kisaldi. Gündüzde fazla uyumuyo ama Çözmem lazım ya
honeyybee_ Masalingonunannesi ataktan sonra eski duzene dönüyorlar ama 8i bulmaz genede diye dusunuyorum buyudukce az uyuyorlar
Ssda01 11 aylık oğlum bizimde öyle malesef kurulu saat gibi 6 da kalkıyor uykusu olduğu halde uyumuyor anlayamıyorum
MucizeKalbim Damlasu23 9 saat uyku yetmez ama neden böyle çözemedim bende. Uykusuda olmuyo uyandıktan 1 saat sonra anca geliyo ama tabi uyuyacak kadar degil
Benkimimki MucizeKalbim 5 aylık gündüz sallıyorum ama gece uykusunda sallamıyorum sabah ilk uyandığında kucakta uyumak istiyo çok entersan bi bebek 😂
Sevimliayicik MucizeKalbim 11.aya girdik doğduğundan beridir hep beş buçuk altı gibi kalkar henüz çözüm yolu bulamdim geç yatirsamds aynı saate kalkıyor 🤷♀️
MucizeKalbim Ssda01 ben gece beslenmesini kestim tekrar mı başlasam diye düşünüyorum uyanmaz mi acaba diye de hiç umudum yok