Hande-ege Merimahir amin inşallah çok sağolun. Enfeksiyon var dediler bizim bebekte ondan öyle kusuyormuş. İnsanın aklı gidecek gibi oluyor.
ElifB08 Merimahir bende ilk zamanlar aynı şeyi yaşadım ama 3 buçuk aylıkken düzeldi. Daha 2 haftadır yatağında yatırabiliyorum sırf bu yüzden. Gerçi kan verdik reflü çıkmadı ama belirtilerimiz aynıydı. Şimdi 4 aylık çok şükür uykusunda kusmuyor
Hillora Merimahir benim kızımda 4kilo 30 gram doğdu 3 aylığız şuanda 5400 çok az kilo aldı reflüsünden dolayı
Merimahir Hillora Tez zamanda iyileşsin yavrularımız bu aralar o kadar çok duyuyorum ki bu reflü belasını bir kurtulamadık gitti ya çok kötü çok zor bir şey
Merimahir Sedaf benim etrafımda kimse yok bi de içime kapandım iyice. Eşimle konuşmak bile gelmiyor içimden.
Merimahir Bebiko- eşim fizik tedavi ünitesi inde tekniker. Ben Çalışıyordum iki bebek olunca bırakmak zorunda kaldım
Merimahir Aceranne Tamam canım öyle yapacağım aslında beşik var ama şu an oğlum yatıyor oğluma da aldık ikinci el evi taşıyacağımız için onu moteleemedim daha
Merimahir Merhaba anneler Aptamil anti reflü Mama aldım yalnız kabız yaptığı çocuğu napçam bilmiyorum iki aylık bebeğe edene verilir ki maflor damla kullanıyorum zeytinyağ kullansam ağır gelir diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Smehtap Merimahir ah o reflü başımın belası reflü 🤦🏽♀️ 5 aylık kızım hala çekiyoruz artık saldım inanki kussun diyorum geçiyorm. Reflü maması kullandım ama artık kullanmıyorum yetmiyo çünkü para 😔 Kaşık mamalarına geçtim inşallah fayda eder etmezse gidicem tekrar doktora bakalım ilaç verir mi.. Allah hepsini korusun kötü düşünmeyelm canım. ❤️
Merimahir Smehtap Dün başladım mamayı ondan önce özel mama kullanıyordum hani hastane yazıyor diye ama her türlü kusuyordu artık anti reflüyü alalım dedik çünkü çok pahalı sizin dediğiniz gibi en azından beş aya girene kadar mamayı kullanalım Allah kerim sonrası.
Azizeren Merimahir bizim oğlan da 2 aylık bizde başta aymi sorunları yaşadık tecrubesizlik den galiba emdikten sonra hemen kaldırıp gaz çıkarmayın en az beş dk bekleyin ve sarsmayin hiç biraz kucağınıza emme pozisyonundan durduktan sonra kaldırın hafifçe gazını çıkarın yoksa direk emdikkeri çıkar geri ve hep yan yatırıp arkasına destek koyun
Merimahir Azizeren Neler denemedik ki gerçekten hani bütün yolları denedik her türlü kusuyor anti Reflü Mama aldık ondan sonra çok şükür biraz kusması durdu ama sanki biraz
Smehtap Merimahir bugün mesela çocuğum kusmaktan artık gözlerimin içine bakıyo çaresiz çaresiz öyle içim gidiyo ki 🥺