Zhrbzl 10 gündür ekmeği kestim çayı bile şekersiz içiyorum normalde aşırı 6 öğün abur cubur yiyen ben herşeyi kestim emzirdiğim için iştahım fazlasıyla açık. Yani cok daha sağlıklı ve az besleniyorum şekerli şeyler ve ekmek tüketmiyorum fakat sadece 1 kilo gitmiş diyet listesi varsa bildiğiniz atarmısınız emziren anneler için :((
Baharrobin12 Zhrbzl ben diyete girdiğimde bende kestim ekmeği onun yerine çavdar ekmeği iyordum ve acıktığımda yulaf iyordum akşam yemeğinde ne olsa iyodum ama az akşam acıktığımdada meyve tüketiyordum yulaf sütte yapıyor hem ben hergün böyle beslendim bir buçuk iki ayda 8 kilo kadar verdim
Alparslaninannesii Zhrbzl canım tek çare diyetisyen ben 80 le doğuma gitmiştim tam 18 kilo almıştım 70 e geldim sonra bebeğim 8 aylık oldu direk diyetisyene gittim yani hep 69-68 arası gidip geliyodum şuna 3.aya girdik ve ben 61 kilodayım çok kaçamak yapmama rağmen verdim çok şükür oğlumu da emziryorum o da 10 aylık oldu kendi kendine hemen verip geri alıyodum ama başta çok zorlandım ağladım resmen 1-2 hafta ama sonradan baya gaza geldim bide lesile yapıyorum fırsat buldukça onu yapamazsam da yürüyüş yapıyorum
Zhrbzl Baharrobin12 gece acıkıyorum özellikle gece ne yemeliyim akşam yemeğini yiyorum şekersiz çayımı içiyorum ama şuan deli gibi yiyesim var tost basayım nutella ekmek gözümün önüne geliyor
Mery_meryy Bende aynı dertten yanıyorum. Emzirdiğim için iştahım açık bi türlü diyet yapamıyorum,zamanımda yok spor yapamıyorum 7 kilo fazlam var yapıştı gitmiyo😒 Ama ben hep açım,şuan bunu bir büyük paket probisi yerken yazıyorum🤦🏼♀️
Zhrbzl Mery_meryy ay bende gidip birşey yiyesim var yemekten mutlu oluyorum sadece pandemi evdeyiz zaten paso bebek var anca dizi izle virşeyler ye
Bambamorhan Alparslaninannesii benim kızım uç bucuk. Aylık bende başladım diyetsyene ama gram kilo gitmiyor acaba erken mi davrandım ben
3anneelif Zhrbzl salatalık yoğurt bir tane galeta falan yiyebilirsin ay bende aynı dertteyim hep açım ama gramla gidiyor hatta bazen geri almış çıkıyor tartıda deli oluyorum
Baharrobin12 Zhrbzl işte en önemlisi bu gece aç yatmak zaten zayıflatıyor ben çok zorlandım ama dayandım gece aç yatarsan daha yakıyosun ve metıbolizma hızlanıyor
Cennet_annesi Zhrbzl ben emzirerek kilo veriyorum beyaz ekmek kızartma makarna gibi hamur işleri yemiyorum ama tatlıya asla hayır diyemiyorum sadece onuda kessem heralde daha çabuk zayıflarım bide kızım sağolsun hiç yerinde durmuyor
Zhrbzl Babykus mesela roka maydanoz falan küçük bi salata veya yulaflı yogurt bunlarda gece kalori yaparmı ki
Babykus Zhrbzl uyumadan birkaç saat önce yemeyi kesmelisiniz diye biliyorum. Ben genel olarak saat 10 gibi bırakıyorum yemeyi, 1 gibi de uyuyorum mesela
Glsmbthn Gecen haftalarda tevhit yapacagım zaman stresten 4-5 günde 3 kilo vermisim ama hiçbisey yiyemedim diyebilriim stres bende iştah kapatır şimdi o verdiğimi almısım cok üzgünüm 70 kiloyum 60 olmqm lazım benimde yemeyerek veriliyor kinbende çok tatlıya düşkünüm mümkün değil 🤷♀️
Bambamorhan Zhrbzl aynı durum bendede var bebeğim dört aylık bir haftadır sağlıklı besleniyorum diyetisyen eşliğimde abır cubur yok tatlı yok gram vermedim sizin bebek kac aylık acaba
Alparslaninannesii Bambamorhan sporda yapıyo musun canım ilk zamanlar benimde gitmiyordu şuan bile öyle bazen 1 hafta 1 kilo veriyorum bazen 400 gram bazen 2-3 kilo gidiyor
Deletedmom_73 Zhrbzl Bol su içmekte önemli hareket edin mesela yürüyüş yapamazsaniz evde egzersiz yapın 😊