Tlnmlk Kızımın ağzı şelale gibi ,2 gecedir zor uyuyor,gündüzleri huzursuz ,meme reddi başladı …bunlar hep 4. Ay atağı mı ne zaman geçecek ? Önerileriniz var mı ? Çok yorgunum çok ..
uykularharamolduuu Tlnmlk Tlnmlk biz de yarın 4naylık oluyoruz. 10 gündüz salyalıyız biz de sürekli ya önlük ya da kıyafet değişiyorum eller de ağızdan çıkmıyor 😌😮💨
Elo89 Tlnmlk ah kuzum benim Allahım sabır versin inşallah 3-4 hafta sürdü bizimki gebermiştim artık sabır geçicek
deno1 Tlnmlk berbat ağlamak üzereyim piskolojim bozuldu bir bebek dusun 24 saat ağlıyor ve uyumuyor uyumamakta direniyor
zeynelbeyt Tlnmlk 2 gün sonra 5 aylık olacak. 3 buçuk aya yakınken başladı ve hala şiddetli devam ediyor 😓 birileri geçecek dese de umut dolsam. Salyası var, sürekli ağzına bişeyler götürmek istiyor dişleri kaşınıyor ve çok huzursuz gün içinde. Meme reddi için beraber ten tene duş alıp duşta emzirmenizi tavsiye ederim
Gulzeynep 5 ay bir haftalık geçti şuan sallamadan uyuyor ama ama ağızda akıntıları devam su gibi akıyor
Motattisemuittur Gulzeynep 4 ay 15 günlüğü akmaktan ziyade benim kızım tükürüyor bildiğin değişik yazamadım ya yaptığı şeyi ama tü diye tiiiiiii diye uzun tutup tükürüyor 😊
ilknur-3 4.5aylıgız. 3.aydan itibaren basladı. Hala devam ediyor hemde öyle böyle degil. Kıyafet değiştiriyorum devamlı
ptircik 4,5 aylık kızım var 3,5 aylıktan beri aşırı bir ağız akıntısı var. Beslenmede çok zorlanıyoruz çoğunlukla reddediyor bir gün iyi bir gün kötü gibi.
cemreduru2 Motattisemuittur benim kızımda öyle sürekli agzını pırrttt edip dışarı tükürüyor, salyası akıyor. beslenme reddi de mevcut uykuya direnme huzursuzluk hepsi aynı 🤦♀️🤦♀️ 4 ay 8 günlük
Burcualpos1 Tlnmlk erken çıkabilir canim benim 5 aylık oğlum 4 buçuk aylıkken hem atak hem diş aynı anda yaşadık söylediğiniz belirtilerin hepsi mevcuttu 4 buçuk aylıkken dişi patladı erken çıkması iyi değil diyorlar ama
Gkcylmaaz Tlnmlk 4. Ay atağı. Her gece 7-8 kere uyanırdı allahım kabus gibi geçti ama 2 hafta sonra bitmişti sabredin gerçekten geçiyor