Sumeyyebaglan minikbaykus bende şimdi başka bi doktordan daha geldim sol kulağında enfeksiyon çıktı. Antibiyotik verdi 2,3 gün kullanıp ultrasonla bakalım denildi
bukaga Sumeyyebaglan ay cok teşekkür ederim bende yarın gidiyorum dualarla gönderdm seni insallah darısı basıma olsun🙏🏻
bukaga minikbaykus ayy allah razı olsun senden bu mübarek günlerde insallah bizde aynı sonucla ayrılırız yarın bende yazacağım iyi seyler insallah
bukaga Sumeyyebaglan şimdi gittim bende usg ile baktırdım tamamen iyi huylu dedi olabiliyor dedi yine de kan tahlillerini yapmak istedi tahlilleri verdik artık bekleyeceğiz insallah hayırlı haberler olsun
bukaga Sumeyyebaglan inşallah yayma testine kdr istedi biraz süphelendi gibi geldi ama 3-4 günü buluyormus sonuçların cıkması tez zamanda iyi haberlere kavusalım insalah
bukaga minikbaykus merhaba bende bu gün gittim sıklıkla cocuklarda oluyor dedi bizim doktorda ama yine de kan tahlilleri usg ve yayma testi istedi tanısı kesn olsun diye 3-4 günde cıkıyormus sonuclar sanırım rabbim iyi haberlere kavustursn insallah
gulyabani Sumeyyebaglan canım merhaba benim kızım da 2 yaşında oynayan ensesinde beze farkettim bugün. Pazartesi randevu aldım bende merak ettim doktorun ne dedi sana. Aklıma takıldı benim de🥲
Sumeyyebaglan gulyabani merhabalar. Normal oldugunu soylemisti cogunlukla o donemde vücut enfeksiyona karsi bu tarz reaksiyonlar gosterebiliyomus ama surekli kontrol etmemi eger büyüyosa sıkıntı olabilecegini soylemisti doktor. 1 yil sonra falan yok oldular zaten