bukaga Bsrtncsy 3 aşı olduk kızamık karma vs vardı cocuk hastalıkları aşıları, ay inşallah ondandır salı yine gidicem doktora rabbim tüm yavrularımızı uzak tutsun hastalıklardan
Sumeyyebaglan bukaga benimde oğlumun 18. Ay aşısı var henüz olmadık ondan kaynaklı olduğunu asla düşünmüyorum ya içim içimi yiyo birazdan gidicem acile sizede bilgi veririm umarım endişeleneceğimiz bi durum yoktur😓
bukaga Sumeyyebaglan ay bende aynı durumdaym icim icimi yiyor hicbişey rahatlatamadı beni bir türlü sizden haber bekliyorum haydi hayırlı haberlerle insallah
Duygusuz Sumeyyebaglan enf gecirdiyse lenf bezleri şişmiş tir. Benşm bebegimde de var hem de 4 5 tane de bğyğmedikce sertleşmedikce sorun yok dedi kontrol altındayız
Sumeyyebaglan Duygusuz şuana kadar bi rahatsızlığı olmadı enfeksiyon falanda geçirmedi anlamadım inan ki
minikbaykus Sumeyyebaglan enfeksiyon kaynaklı dedi. Bende severken fark ettim. Dıştan görünmüyor. Sıralı gibi birkaç tane oynuyor. Bezelye kadar
minikbaykus bukaga çok önceden geçirip olmuştur. İnmemistir geri. Bizim inmedi hâlâ duruyor. Buyumedikten sonra sorun olmuyormuş. Her gittiğimizde gösteriyorum
bukaga minikbaykus ne kadar zaman oldu sizin peki ? Cok sükür kötü huylu olmasın da tabii en önemlisi o
minikbaykus bukaga baya bı zaman oldu. Geçen gösterdim yine. Doktora küçüklüğümden beri benimde var dedi. Vücudun Savunma mekanizması dedi lenf bezlerine
Sumeyyebaglan bukaga iyi akşamlar. Malesef gidemedim henüz. Eşimin iş çıkış saati uzadı doğudayız şuanda araç olmadan hastaneye gitmek sıkıntılı bu yüzden yarına kaldı😓 Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum umarım sıkıntı yoktur çocuklarımızda😓