Erkek_Anesi59 Kızlar bebeğim 8 aylık yere koyuyorum emeklemeye çalışsın diye hiçbir çabası yok sadece ayağından destek verirsem ilerliyor birde yerde kendi etrafında dönüyor sadece yürüme de ben ellerinden tutup yürütüyorum sizce erken mi daha
maysa-19 Erkek_Anesi59 kimi bebek emeklemeden yürüyor belki yürür direk ondan emeklemiyor olabilir.bende çok uğraştım hiç emeklemezdi.yurudu bu sefer yürüdüğü halde emeklemeye başladı😂
Kuzeyyyyy Erkek_Anesi59 Her bebek farkli benim oglum 6bucuk aylikten emeklemisti ama istersen instgarmda yonga gorgul var fizyoterapist cok guzel videolari var ben hep izledim cok sukur prameture bebek olmasina ragmen akranlarina yetisti isterseniz nir bakin derim 🌺🤗
Esraaseleylul Erkek_Anesi59 her bebegin gelişimi farklı oluyor. 2 kızım var büyük olan 10 aylıkken emekleri. Küçük olan 5 aylıkken sürünerek gidiyordu şu anda 7 aylik oldu yeni emeklemeye başladı. Sizin daha zamanınız var demekki 😊
Rabia444 Benim oğlum da öyleydi hiç sevmiyordu yüz üstünü emeklemez diyordum bir gün baktım emekliyor bir anda oluyor yani
Pinar_kb Erkek_Anesi59 bazı bebekler hiç emeklemiyor 😊içinizi rahat tutun. Benim kız 6 aylıkken emekledi neler çektık 😂
Havvanurum-Zeynepsuyum 11 aylık kızım var emeklemiyor . 2 buçuk yaşında bı kizim da var o da emeklemedi. 13 aylıktı yürüdü ozmn emeklemedi😁 ☺️
Nrc-2 Erkek_Anesi59 bebeğim 11 aylık ve dün gece yeni emeklemeye başladı hiç istemiyordu yüzüstü durmayı emeklemek için çabası yoktu benimde umudum yoktu açıkçası direkt yürür diyordum hiç takılmayın emekleyeceği varsa emekler yoksa emeklemeden ayaklanır annesi🌸