Hilosssazra 2 yaş a girince kreş düşünüyorum erken mi sizce? Çalışıyordum doğumdan sonra ayrıldım. Tekrar başlamak istiyorum 2 yaşın a var daha zaten. 21 Ocak 2021 doğumlu kızım. Ama erken mi acaba diye de tedirginim offf yaşayanlar varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Saudade Hilosssazra bende erkenden yollamak istiyorum kaynanamla çocuk evde tıkılmaktansa gitsin istiyorum bende çalışıyorum ama eşim az dillenmeden olmaz diyor napcaklarını bilemem diyor benide işkillendiriyo🤔
zeynepD Hilosssazra ben 14 aylıkken verdim .biraz erken oldu mecburiyetten ama bence 2 yaş olabilir .çocuklar çok eğleniyorlar.oyunlar etkinlikler falan güzel oluyor .hatta daha fazla yemek yiyorlar kreşte
MeltemGokmenAllak Hilosssazra küçük yaş öğretmeni olarak söylüyorum mecbur değilseniz en azından 2 buçuk yaşına kadar bekleyin. Mecbursanızda lütfen vereceğiniz kurumu çok iyi araştırın özel sektör maalesef sadece velileri memnun etmek amaçlı herşey göstermelik oluyor. Gıdayı aldıkları yeri sorgulayın küçük yaşta (yoğurdumuz ev yapımı derler genelde ama herşey bim vs. Oluyor). Alıştırma amaçlı mümkünse yarım gün ile başlayıp tam güne çıkartın oryantasyon süreci de olsa küçükler maalesef adaptasyonda problem yaşayabiliyorlar. Baştan öğretmenlerle ilgili ipi sıkı tutun her gün yapılan etkinliklerle ilgili bilgi alın bazen sadece göstermelik olsun diye bir etkinlik yapıp veliye görsel atıp sonra bütün gün boş boş çocuklar kendi haline oynatılıyor. Okulun sizden bir malzeme ücreti talebi olacaktır başvuru sırasında zaten size okulu gezdirdiklerinde sınıftaki oyuncak, oyun hamuru boya kalemleri gibi ürünlerin yeterliliğini gözlemleyin (özel sektörde bazı kurumlar bir oyun hamurunu bile almaktan aciz çocuklara minik minik nerdeyse kurumuş hamurlarla oynatıyorlar)
Hilosssazra Feyzosunannesi evet çalışmak istiyorum artık ama vicdan da yapmıyo değilim. Evet çok ihtiyacım yok çalışmaya şart değil ama ne kadar daha evde durabilirim çok büyük ikilemmiş bu ya
Feyzosunannesi Hilosssazra çocuklarla birlikte olunca gelişimi daha iyi yönde ilerler yemek seçme huyu varsa o bile duzeliyo kreste
Kurabiyenin_Annesi Saudade bende sizin gibi düşünüyorum. Ama bazı yazılarda erken diye okuyorum çok arada kaldım ben de
Hilosssazra Feyzosunannesi gelişimi açısından çok katkısı oluyor diyor herkes uyku düzeni bile oturuyormuş Kİ benim kızım asla sallanmadan uyumaz
Hilosssazra MeltemGokmenAllak evet gerçekten ipleri sıkı tutmak gerekiyor. Sanırım artık çoğu kreşi online istediğiniz zaman telefondan izleyebiliyormuşuz doğru mu?
dygusalmom97 Hilosssazra maddi olarak ihtiyacınız yokmuş. ben kendim bakıp yetiştirme taraftarıyım zaten hep çalışacağız ama çocuklarımız en azından 4 yaşına gelene kadar her anını görmek istiyorum.
Abf Hilosssazra benim oğlum da 21/01/21dogumlu, kardeşim bakıyor, burda Bi kresle konuştum oyun grubu açacaklar 2 yaş altı için pazartesi oraya goturecegiz alışsın diye, kardeşim bakıyor şimdilik, ise girerse mecbur kreşe vericez
zeynepD Kurabiyenin_Annesi memnun giderken oradayken falan mutlu .ama tabi zorunda olmasam erken vermezdim