Tugba06 Dogum yapalı 4 ay oldu ve saçlarım felaket dökülüyor.. Dogum dan sonra oldugunu biliyorum bu durumun ama o kadar cok dökülüyor ki bu normal mi bilmiyorum.. Kan degerlerime de baktıracagım.. Aynı seyi yasayan var mı?
Eflininannesi- Tugba06 restorex şampuan, urban kafeinli saç sprey toniği, Hindistan cevizi yağı çok işe yarıyor bunları kullan bence. Doris diye bı şampuan var ama biraz pahalı o. Revox da kullanabilirsin o ciddi anlamda harika işe yarıyor
Dolores Tugba06 saçımı toplamama rağmen evin her tarafı saç, öyle üzülüyorum ki. Bu hafta içi aile hekimime gidip kan değerlerime baktırıp Demir tavsiyesi yazmasını isteyeceğim. Takviye olarak imom latte kullanıyorum ama sadece enerji anlamında toparlıyor galiba…
Ceren_301121 Tugba06 bizde 4 aydayız benimde öyle ön tarafım artık komple açıldı o kadar kötü duruyor ki saç yok gibi oralarda
ikiPrensesAnnesi20 Eflininannesi- bende restorx sambuan kullanıyorum 2ay 12gun önce doğum yaptım sadece 2 3 dal saçım dökülüyor
poyrazveannesi Tugba06 Hamilelikte artan hormonlardan dolayı saclar ve cilt guzellesir sağlıklı bir görünüm kazanır hamilelikte yavas yavaş artan hirminlar dogumdan sonra bi anda düştüğü için saclarda dokulme yuzde akne sivilce yada yağlı cilt görünümü yapiyor maalesef 🤷🏻♀️
Tugba06 poyrazveannesi evet gereken takviyeleri zamanında alamadım bebeğim sen fırsat olmadı ama şimdi artık kendime bakacağım yahu..
Toprakseyran Tugba06 ilk 4 ay hatta 5 ay aşırı dökülmüştü benimde saçlarım. Ama bildiğin yürürken bile dökülebilir gibiydi yani. Sanki hepsi kökünden kopmuş da kafamın üstüne öylesine koymuşlar gibiydi yani öyle diyim. Ama sınra kendi kendine aniden bitti sonradan fark ettim ki dökülmeler bitmiş
Eysar Tugba06 benimde öyleydi geçici evet ilk kizimda altı ay döküldü şuan kızım beş aylık dökülme azalmaya başladı sabredin
guzelbebegimmmm Tugba06 bende hamilelikte öyle olmuştu. Çok üzülüyordum kel kaldım diye. Doğumdan sonra dökülmesi durdu. Ama dökülen döküldü zaten😔