Ozgeefe27 Kızların İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir çocuk cerrahisi var mı oğlum hipospadias ameliyatı olacak da bilen varsa yazabilir mi acaba
Burculicee Ozgeefe27 Gebze Medar Hastanesi’nde bu vakalarla ilgilenen çok çok iyi bir doktor Merve Nur muti acar düzcedeydi kendisi oraya geçmiş benim oğlumda ameliyat olacak şuan 11 aylık
Papatyam01 Emsey hastanesinde dr mevlit Korkmaz oğlumun hem sünnetini yaptı hemde kaşık fıtığı ameliyatını. Sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadık
Papatyam01 canparee hiç izi yok olduğu gün bile izi yoktu göbek deliğinden ve fıgığın olduğu yerden giriyor o kadar
canparee Papatyam01 benim oğlumun da ağlamasında çıkıyor sanırım fıtık 10 aylık babası sünnet de yaptırmıyor 🙄en azından ikisi bir olsun diyorum ama bakacaz
Papatyam01 canparee evet benimki de çok ağlıyordu o yüzden oldu erkek çocuklarda çok sık görülen ve yapılan ameliyat sünnet gibi ne kadar küçük olsa o kadar iyi 3 günlükken sünnet oldu 42 günlükken de fıtığını gark ettirip yaptırdık
esolinn Ozgeefe27 o kadar pahalı değil bildiğim kadarıyla güncel fiyatları bilmesem de, bi arayıp görüşün isterseniz
Yade012 Ozgeefe27 Prof. Dr Haluk Emir cocuk cerrahisi konusunda alanında gerçekten profesör biri. Cerrahpaşada görev yapıyor.
Hatice3553 Ozgeefe27 bu konuda Türkiyenin en iyisi İbrahim ulman iyi araştırın bence önemli bir operasyon