Birmartannesi Deletedmom_49 parka bahçeye falan inin beraber meyve soyup diğer çocuklara da verin örnek olun değişik yerlerde yemek isteyebilir belki
Noname21 Deletedmom_49 alan degistirerek vermeyi denediniz mi. Cocuklar başka çocukların yanında yemek yiyor ben bunu gozlemledim. Parkta yada cocuk oyun alanlarında falan denediniz mi
Deletedmom_49 Noname21 yok hayır denemedim onu. Mutlaka deneyeyim. Çocuklar da yanasmiyo ki oğluma küçük diye. Ben çağırıyorum yine gelmiyorlar🤧😅
Noname21 Deletedmom_49 benimki de oyle iştah li bir çocuk değil. Evde yemediği şeyi parkta bir kadın uzatti hapur hupur yedi şaştım kaldım dene mutlaka
Birmartannesi Deletedmom_49 birde bu kadar reddetme varsa tatlı gıdalarla başlayın yemeğe tahin pekmez falan yedirirn pekmezli kek yapın vs vs meyveleri verin
yedinmiannecim Deletedmom_49 1 ay kesintisiz Gece 12den sabah 3 4e kadar Abartmıyorumt tam 30 gün sürdü. Eşimle kafayı yiyorduk artık Dilerim senin ki kısa sürer
Deletedmom_49 Badehandeyldz evet ne versem çıkarıyor. Çok severdi et köfte yok anam hcibir şey sokmuyo agzina
Madam Deletedmom_49 bizde komple bıraktı ya ne sebep oldu anlamıyorum arka dişler çıkıyor dedi doktor ama. Bu kadar etkiler mi uzun sürer mi hiç anlamadım
Deletedmom_49 Birmartannesi bir ay öncesine kadar yediriyordum yine oyunla da bilmem neyle de. Kek yapıyordum keçiboynuzlu yiyordu zorda olsa. Bu bir aydır artık hiç almıyor kuzum. Videoya çekip göstersem şok olursun 🤣
Deletedmom_49 1289 iki gün önce denedim biberonu. Biberon pek bilmiyor ısırıp duruyo içmiyo bile. Öğürdu ben icirince de
Deletedmom_49 yedinmiannecim 😭 of valla gözüm iyice korktu. Ben çok zorlanıyorum zaten tek başıma bakarken. Bir de bu sıkıntyi nasıl kaldiricam