Deletedmom_49 NazliHilal benim oğlum da yürüyor ve aşırı hareketli. Ama memeye aşırı düşkün. En azından yiyormuş yine maşallah az da olsa. Ben buna bir çay ksigi yemek yediremiyorum 🤧 ay nolur elalemi takmayın hiçbiri umrumda değil. Sizin de olmasın. Yememesi çok zoruma gidiyor sadece
TheLittlePoncik Deletedmom_49 memeyi kesmeden önce bi deneyin isterseniz möllers benim oğlumun iştahını açmıştı belki işe yarar. 1-2 hafta düzenli kullanın işe yarayıp yaramadığını anlarsınız o zaman karar verirsiniz.
Deletedmom_49 scooby-doo ama hiç öyle bir durum yaşamadık ki. Blw yapıyorduk kendi.yiyordu. çorbalarıni ben veriyordum. Elimle de besliyordum. Hastalıklarda memeye çok düştü ne olduysa orda oldu zaten
scooby-doo Deletedmom_49 doğrudur.benim kızımda pek yemezdi.ben yedirirdim.Yemeyen çocuk çok zor bilirim.inşallah biran önce çözersiniz 🌷
Wolverine Deletedmom_49 canım memeden kessende yemeyen çocuk yemiyor üzgünüm bak 25 aylık oldu Yalın Efe hala maymun gibi bir kaşık çorba içsin diye totosunda dolanıyorum. Sen KBBye götür bence, bir burnunda geniz eti var mı ona bakılsın
Wolverine Deletedmom_49 vallahi benim de hiç aklıma gelmezdi ama ben 19.ayda öğrendim 🥴 geniz eti olduğunu
Deletedmom_49 TheLittlePoncik olmadı öyle yapayım. Çok teşekkür ederim. Resmi varsa atar mısıniz? Gerçekten işe yaradi mi
Wolverine Deletedmom_49 Uyku sorunu, dalamama sık uyanma Sık hastalanma ateş Aşırı terleme Yeme problemleri
Makaron_88 Defne-Bade yaşından itibaren doktordan onayı aldık yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum yani bn gözlemlediğim kadarı ile ona bağlıyorum
TheLittlePoncik Deletedmom_49 https://ty.gl/u9vuc9k421 tuttu frutti aromalı olanın tadı kötü değil çocuklar seviyor genelde benim oğlumda işe yaradı inşallah sizde de işe yarar
Deletedmom_49 Wolverine çok şükür hastalanmiyo ateş olmuyor da gerisi bizde de var. He bir de terleme de yok
Madam Deletedmom_49 evet ya yap çöpe yap çöpe birde inanılmaz huysuz 2 dakikada bir çığlıklar falan atıyor asla yerinde durmuyor boş mideyle o kadar enerji nerden geliyor bilmiyorum
Deletedmom_49 Madam yemin ederim aynen. Düz duvara tirmaniyo. Sok geciriyorum. Bu enerji nerden geliyo diye
Madam Deletedmom_49 işte ondan kiloda alamıyorlar hareketli çocuk iyi ama bu kadarda değil ne bileyim ya daha geçenlerde post açtım bağırıyorum artık yemedikçe tahammül edemiyorum bir gün bıraktım sadece bir kivi yedi bir gün bıraktım sadece küçük bir kase muhallebi yedi 24 saat kalıyor öyle
YoldasYilmaz Deletedmom_49 o hastalık gerçekten çok kötü etkiliyor, vitaminleride yerindeyse ,herhangi bir sağlık sorunu yoksa ,büyük ihtimal korkuyordur. Anlattıklarızdan onu çıkardım ben.
1289 Deletedmom_49 Kuzenim memeden kesmek için göğüs ucuna siyah bant ile kapatmış. 20 aylık bebek .emmek istiyor ama onu horunce yüzünü eksitiyor. Bir deneyin isterseniz. Emdiği için yemek yemiyor kuzenimin bebeği de.
1289 Deletedmom_49 yavaş yavaş biberon geçiş yapsa. Ya da pipet kullansa zevkli hale gelebilir. Süsleyerek meyve verseniz ayıcık şekilli felan
Deletedmom_49 1289 iki gün önce denedim biberonu. Biberon pek bilmiyor ısırıp duruyo içmiyo bile. Öğürdu ben icirince de