Bambamorhan Katya daha düşer mi iste bilemiyorum kıvırcık bile olmuş 15 lira hersey gün geçtikçe artıyor
maysa-19 Bambamorhan düşmez.dun ne kadardı bugün ne kadar 980 den 842 lere düştü.suan yükseliyor .yaz yaklaştıkça dahada yukselcek
Zehraasya Bambamorhan canm bn cop bilezik diye gecen bileziklerden aldim iscilik sifir ya i herhangi bi deger kaybetmiyo sattgindada kur neyse o seklde satis olcak aklnda olsn
Nurcan03 Bambamorhan valla bilemiyorum ya ama dünya piyasaları iyiye gitmiyor. Faizler artıyor o yüzden benim düşeceği konusunda pek umudum yok. Sanki bugün değil yarın alsan zarardasın çoğu şeyde.
Nurcan03 Bambamorhan piyasaları daha iyi takip eden anneler var ben o kadar hakim değilim. Ama ben elde TL’yi uzun tutmayı doğru bulmuyorum. Nasıl olsa uzun vadeli yatırım düşünüyorsunuz. O yüzden bir an evvel almak bana mantıklı geliyor.
YeniAnneIstanbul Bambamorhan altin hesabinda altin, euro ve Dollarda enflasyon dolayinda (dunya genelinde) deger kaybediyor
Saadet14 Bambamorhan 10 gram felan alcan kulce gibi kucuk 24 ayarindan al zarar etmezsin ceyrek zarar ettirir bozmak istersen