1prensannesi06 Bebeğimin sol kalçasında hafif çıkıklık olduğu söylendi ortapediye gidicez böyle bi durum yaşayan oldu mu nasıl tedavi ediliyor bilgi verir misiniz düzelir mi acaba 😞
ebozbey 1prensannesi06 kalça cikikligi yenidoğan iken farkedilir aslında muhtemelen sizinki farkedilmemis benim bildiğim çift bez takiliyor biz öyle yaptık ve hemen düzeldi .. ileri boyutta işte bir mekanizma ile 1 ay bebek onda duruyor duzeliyor korkmayın
Pnarr94 1prensannesi06 çapı kaç ? Doktorunuz söyledimi. Evet 4 ay geç 1 aylıkken u.s çekilmemişmydiniz ? Biz 1 aylıkken pavlik bandajı kullandık ortopediye gitmiştik.
Huma_kus34 1prensannesi06 bizimde var kalça uyusmazsızlıgı çift bez takıyoruz pazartesı doktora gıdıcez bızımde 3 ayımız doldu bakalım nedıcek doktor rabbim korusun ınsallah düzelir
Ozlem2904 1prensannesi06 o zamana kadar hiç Dr a gitmediniz m yada aşılar için sağlık ocağına? Biz 2aylikken yaptırdık kalça ultrasonunu bizde bilmiyoduk Dr söyledi yapılmasi lazım diye. Ne kadar geç geç sayılıyor billmiuorim
1prensannesi06 Pnarr94 bize 1 aylıkken çektirin demediler ki 3 aylıkken çektirin dediler randevu aldık aslında ama tekrar 2 hafta sonraya attılar o zamana kadar çocuk 4 aylık oldu çapını söylemediler
Pnarr94 1prensannesi06 Bence geç kalmadan bir ortopediye gidin derim Allah korusun geç kalındığında alçıya alıyorlar prof. Dr. Gazi zorer inst. Takip edin orda daha açıklayıcı şeyler var
1prensannesi06 Pnarr94 bugün babası randevu alacak inşallah çok geç bi tarih olmaz :( bakacağım hemen teşekkür ederim 🙏🏻
1prensannesi06 Ozlem2904 gittik tabiki aşıya da gittik hastaneye de ama bana 3. Ayda yaptırın dedi sağlık ocağı da hastanede 3. Ayda randevu aldık götürdük hastane tekrar 2 hafta sonraya attı bakmadı derken 4 aylık olduk
Huma_kus34 1prensannesi06 amin dıştan bakınca bellı oluyormu bacaklardaki cızgılerın aynı eşitmi nasıl merak edıyorum
Moms35_ Bizde sol taraf oturmuş , sağ tarafta açıklık varmış 1 ay boyunca çift bez bağlamaya başladık. 3 ay 2 günlüğüz. Özel hastaneye de gittik devlet hastanesine de gittik doktorlarımız çift bez söylediler vede düzelir merak etmeyin dediler
1prensannesi06 Huma_kus34 ben hiç fark etmedim doktor diyene kadar fark yok bence yani bilmiyorum ki :(
Moms35_ 1prensannesi06 bizim 12 gün olmuş. Şuanlık çift beze devam ediyoruz . 28 nisan gibi gideceğiz sonucu bende merak ediyorum. Ama içinizi ferah tutun özeldeki doktorum düzelir merak etme telaş yapma dedi. Genelde olabilecek bişeymiş
Huma_kus34 1prensannesi06 netten bakarak bende baktım bacaklarındakı o katlanmalar eşitmi aynı hızadamı bacağın buru uzun boru kısamı baktınızmı bun