Minikprensmmm Hanımlar merhaba kardeşim 17 yaşında 1 buçuk aydır çapada yatıyor enfeksiyonu var ama nedenini bulamıyorlar gözümüzün önünde eriyor kardeşim allah rızası için Yasin okumak isteyen olursa ismi Rabia şimdiden allah razı olsun 😰
Asafeymeninannesi Minikprensmmm Canım ben hastayım ama okutmak için alabilirim Rabbim acısıyla sınamasın sizi 🙏tez vakitte bol şifa inşaAllah 🙏
Alazcns Minikprensmmm @NekwaSultan ben de reglim ama yardimci olur insallah. Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Deletedmom_9857 Minikprensmmm Allah şifa versin bende okuyamam ama dua ederim bol bol Rabbim Şafi ismi ile şifa versin 🤲🏻
Happymother Sedimentasyon mu crp mi yüksek canm yoksa kanda falanmı var kıyamam çok küçük Allah iifa versin
Happymother Minikprensmmm anladım canm bnm de aylardır ugrasıyorum aynı crp ve sedimentasyon çok yüksekti sarkedioz diye bişi çıktı ama çok gdip geldm hastsneye hala da gidip geliyorum hatta ilk verem dediler zaturre dediler weegener dedler
Asafimm Minikprensmmm benim kayınpederimde oyle olmuştu ateşten birdi enfeksiyon vardi sonra Omur ilikte eğilme ve leke görüldü ankara da ameliyat oldu rabbim tez zamanda şifasını versin insaallah rabbim acısını göstermesin
Happymother Minikprensmmm valla canm suanlık bişey yok ttakipteym ilerleme olursa kortizon tedavisine başlancak ama benmde ateşim hep 39 40 dı şimdi yok çıkmıyo
Duce28 Minikprensmmm Rabbim Şifa versin kardeşinize ve tüm hastalara insaAllah 🙏🏿 Allahım kimseyi Hastalıkla sinamasin kurban olduğum 🙏🏿