Raarican Mom1414 biz ilk başta bio gaiya kullandık işe yatması simplex çok işe yaradı kızım çok rahatladı
Prensesannesiii Mom1414 kızıma kullandım şu an 1 yasını veçik a o zaman biraz plsun iyi geldi bide gaz damlaları içinde en zararsızı demişti doktorum o yüzden kullanıyordm
Ahsenimm Bende 1 haftador kullanıyorum çok işe yaradı kullandığımdan beri kızım çok rahatladı gazını rahatlıkla çıkarıyor
Mom1414 Bundan önce bio gaia kullandım pek işe yaramadı şimdi doktorumuz bunu tavsiye etti alayım bakalım fiyatı hakkinda bilginiz var mi kizlar
mevakrblk Mom1414 biogia gaz damlası değil bağırsak düzenleyici ona ek gaz damlası kullanılması gerekiyor
Glsm19 Ben kullandım biogai ile birlikte kullandım ve çok işe yaradı fiyatı da biogai ile aynı 50 sanırım
gokturkhicret55 Glsm19 bende ıkısı de var sapsplemx bitti biogaia gectım de olmadı tekrar alayım sapsplemx ten
Glsm19 gokturkhicret55 gece 11 de biogai her 5 saatte de samsimplex verdim düzenli olarak ben 2. Ay da başladım 4 Aydan sonra bıraktım gerek kalmadı