Bebeğim 45 cm lik puftan düştü. Kameradan izledik direk yüzünün üstüne düşüyor daha sonra lastik gibi beli eğiliyo kıvrılıyo bi şeyler oluyo yüzüstü kalıyo öyle. Ellerimden kaydı yavrum. Doktoru aradık beyin cerrahı görmeli tomografi çekilmeli bizim alanımız değil dedi. Bebeğim en fazla 5 dk ağlamıştır hemen kucakta sakinleşti. Alnı biraz kızarmıştı o da geçti şimdi. Gülüyor, alkış yapıyor, sese dönüp bakıyor, göz takibi yapıyor, kusma kanama yok. Her yerini elledik vücudunun ağrı acı varmkş gibi tepki yok. Komşuyu çağırdım geldi hemen o da baktı hareketleri normal gibi gözüküyor dedi. Açıkçası buraya sormaktansa hemen doktora gitmeyi tercih ederdim ancak tomografi diyince daha küçücük bebeğim bi geri durdum açıkçası. Hareketlerinin de iyi olması beni bi durdurdu. Bilmiyorum cahilce mi hareket ediyorum. Beynim durdu sanki bebeğimden çok ben korktum zaten muhtemelen benim çığlığıma ağlamama da tepki verdi. Başınıza geldi mi böyle şeyler neler yaptınız napmalıyım aklım başımda değil sanki