Rvydmsl Aynı sorunları bizde yaşıyoruz kızlar gündüzleri hiç bir iş yapamıyorum ayağımda sallıyorum ayağımdan bıraktığım anda uyanıyor inanın bende şaşırdım ne yapacağımı inşallah biran önce geçer bu günler
AnnaKarenina_ Rvydmsl bende hiç bi iş yapmıyorım allahtan kayınvalidemle yaşıyorum o sağolsun yemek vs yapıyor 😂 sabah uyandığında neşeli oluyor o sırada da yemek yiyorum biraz etrafı topluyorum bulaşık vs öyle gidiyor
AnnaKarenina_ Yusufhavva tam 40 haftalık doğmuş gibi hesaplıycaksınız google atak hesaplama yazın oradan hesaplıyor
AnnaKarenina_ Minou evet kötüleşiyor sürekli uyurdu uyanmazdı dün hiç uyumadı yarım saat yarım saat bugünde uzun uzun uyudu ama hep yanındaydım
Minou AnnaKarenina_ bu ataktan sonra eski düzenine dönüyor mu çocuklar acaba ya :( daha başlardayız bide ilerleyen süreçler dediğiniz gbde olablrzbizlere bol bol sabır Allah’ım😂
AnnaKarenina_ Minou daha yeni arkadaşım atlattı düzeliyor dedi gece uykularınız ne durumda oda bozuldu mu ?
Minou AnnaKarenina_ şimdlk bozulma olmadı alhhtan ama olur diye endişelym . Ztn iştahta yok nasıl olur bilmiyorum
AnnaKarenina_ Minou benimde bozulmadı çok şükür gündüz yorgunluğa katlanırım ama geceye yok 😬 aşırı sinirli oluyorum
AnnaKarenina_ Minou bizdede aksine meme düşkünlüğü başladı aşırı emiyor ve çok kusuyor o yüzden hatta yanında yemek yedirmiyor ağızını şaprdatıyor beni izliyor
Damlali AnnaKarenina_ valla bacım 4. Ay atagi öle illet bisey ki 1 ay ayağımda salladim geçecek merak etme sabret şuan nasıl uyuyorsa o şekilde uyutmaya devam başka çaresi yok