Ysmn94 Bebeğim 43 günlük. 4 kilo doğdu. 1 aylıkken 6 kilo geldi. Sizin bebekleriniz kaç ayda kaç kilo da. Gereğinden fazla kilo da mı benim ki biraz endişeliyim.
Ysmn94 Begonvillll anne sütü alıyor sadece. İkinci bebeğim ilki daha küçüktü o yüzden bu biraz tuhaf geliyor. Obezlikten korkuyorum inşallah öyle bişey değildr .
Boncuk21 Ysmn94 hiçbir şey olmaz . Ablamın bebekleri de öyleydi . Yürümeye başlayınca hepsi gidiyor :)
Minikooo 2 aylık erkek bebeğim bugün tartıldı 5.600 bende bebeğim zayıf diye üzülüyorum. Aslında doktor iyi kilosu diyor
Bebegimm1 Ysmn94 normal benm bebegimde o kiloda dogdu ilk aylar fazla kilo aldi doktor normal buluyordu 3.ayindan sonra azalmaya baslamisti birde hareketlenince az aliyorlar suan hareketsiz oldugu için yedigini yakamiyor
Ysmn94 Bebegimm1 bu aralar çok emmek istemiyor aslında ne kadar oldu bilmiyorum ama çok çabuk büyüyor. 3 aydan sonra kaç kaç devam etti peki kilosu.
BademsMam Ysmn94 çok iyi kilo almış 2 kilo almış genelde doktorlar 1 kilo almasını bekler. Obezlik için henüz erken endişe etmeyin
Bebegimm1 Ysmn94 500 600 arasi almisti doyuyordur merak etmeyin doymasa 2 kilo alir mi sutunuzde yariyor maşallah