serayurtsever_ Merhaba hanımlar iyi geceler. Bir şey sormak istiyorum. 2 ay 5 gün önce doğum yaptım. Hemen hemen kırk gün kanamam oldu belki de bir ay. Ama ondan sonra adet görmedim. Ne zaman başlar tam olarak bi bilginiz var mı
Plncnr-dnsn serayurtsever_ benim aman aman bi kanamam olmadı 40ımda 20 gün sonra adet oldum 3.adetimi geçirdim düzenli geliyor doğumdan beri çok şaşırdım hatta erken olmsına ama doktorum normal dedi değişkenlik gösteriyor tabi
Minnik1 minikkira 40 ımdan sonra 19 aydır olmuyorum doktorum emzirdigim icin normal oldugunu söyledi :)
Ysfefennannesi serayurtsever_ bende iki ay önce doğum yaptım kırkımda o kadar adet görmedim ama 40 gün geçtikten iki hafta sonra adet gördüm
ikibebedublekahve esndmrc 3 ay 15 günlük bebeğim lohusa kanamam 52-53 gün sürdü hala adet olmadım beklemekteyim 😵💫 olup rahatlamak istiyorum artık 🥺
Merymahrz- esndmrc kanamanız kırmızı renkte mi oluyordu acaba bende 26 günlük lohusayım ve hala kırmızı renk doktor kahveye dönmesi lazım demişti o yüzden biraz endişeliyim ondan soruyorum
EmirReis serayurtsever_ benim 8. Ayda oldu ve normalden aşırı fazlaydı çok korkmuştum ama normalmiş araştırdım şimdi 15 ay oldu hala çok fazla oluyor pedler taşıyor heralde böyle devam edecek artık 😭😢
minikkira Minnik1 1 yıldan sonrası normal değil diye okudum forumda ne kadar doğru bilmiyorum. Şu an çok korktum İnşaAllah benim de o kadar uzun sürmez 🥲
Miranbeyinmothersi serayurtsever_ 50 gün önce sezeryan oldum. 25 gün sürdü kanamam bitti derken kırkıma iki dün kala kıpkırmızı kan geldi 3-4 gün sürdü tıpku adet gibi. Adettide zaten çok şaşırdım görümceme sordum çok çok erken de olunabiliyor dedi.
Kevsereyyan serayurtsever_ ben 3 ay sonra olmuştum değişiyor hatta 1 sene olmayan bile var. Çok düşünürsen sıkıntı streste etkiliyor.
Buketylz94 Bende 2ay 7gun önce doğum yaptım 40ım çıktı bir hafta sonra adet kanaması gibi kanamam oldu 7 8 gün sürdü. Şuan yine kanamam var galiba adet oldum
esndmrc Merymahrz- süresini hatırlamıyorum ama uzun bir süre kırmızı pembe renkte geldi sanırım son 2-3 hafta kahveye döndü