Ardenege38 Bugün iftara gittik teyzemlere en son 3 aylıkken görmüştü şuan 4 aylık insanları görünce yırtındı yırtındı yarım saat agladı napıcagımı sasırdım geri eve döndük dısarıya insanlara nasıl alıştırcam bu cocugu şok oldum ve çok üzüldüm
Melesss Ardenege38 1 yaşına kadar yabancılık anksiyetesi normal. Buna sevinmelisiniz gelişi açısından mükemmel bir olay ☺️
Ankakusu35 Ardenege38 benimde 4 ay 7 günlük kızım var yabancılasın diye gözünün içine bakıyorum 😂😂sakın dert etmeyin geçicek gelişimine uygun davranıyor ne güzel
Ardenege38 Melesss gelişi derken anlamadım 😬🥺 o kadar çok agladı ki mahvoldum şimdi uyuyor hala içini çekiyor
Ummahan250820 Ardenege38 7 aylık kızmda yabancılyor canım cok aglıyor bnde sen gıbı cok uzuluyorum toplum arasına gırmeye korkuyorum
FistikliLokumum Ardenege38 yaa senin bebik erken baslamıs yabancılamaya benim sıpam 6.ay kontrolünde doktorundan korktuncok agladı. Bi ondan korkuyo sadece. Doktor buniyi bisey gelisimi açısından dedi
baderya Dondurmalikahve 1.5 yaştan bildiriyorum; geçmeyebiliyor 😢 18 ayı geçtik hala uzaktan el sallar ama biri selam dahi verse çığlık kıyamet 🥹
Emirinannesiiiiiii Ardenege38 Benim oğlum 8 buçuk aylık hala öyle yapıyor biyere giremiyorum maalesef
Emirinannesiiiiiii Emirinannesiiiiiii sanırım 6 aylıkken falan yabancı biri gördüğü gibi agliyo yada yabancı eve gidince
Defneekizimm Ardenege38 benimki de 4 ay 11 günlük 3. Ayından beri öyle eşim ve benim kucagim dışında annem dahil herkese gidince agliyo bize gelince susuyo. Ama geçici bı durum sık sık dışarı cikmaya çalışıyorum alışsin diye bende 😊
Defneekizimm Ardenege38 bide şimdi dudağını buzmeyi öğrenmiş kucağıma gelince yüzlerine bakıp içini ceke çeke dudagini büzerek agliyo 😍 her haline bayiliyorum ya ben bu çocuğun 😄
Mmrryy Ardenege38 bugün aynı şeyi yaşadım.. bi de yabancılama sinir yaptı kızımda. yemeği nasıl yedğimi şaşırdım . 6,5 aylık benimki