Sibel0401 ben 16 aylikken oglumda basladim 20.aya kadar hem kendimi hem oglumu bitirdim biraktiramadim sabaha kadar memede yemek yemiyen hep ni sikintida bunalmada memeyi istemesi su bu anlat anlat bitmez bikmistim meme uclarim mahvolmustu belim kirilmis gibi agiriyordu sabahlara kadar ustumdeydi ve kimse oneri yapmadi annem haric gorumce es kayannam herkes birakir birarkir erkek cocugu 2. Yasina kqdar emmeli hakki yok 3 aylarda gunah bıraktırma yok biraktirrsan hasta olur felan vs. Annem bana 1 memeni kes hangisinde sut coksa onu kes dedi benim sagda memem daha doluydu onu verme dedi bende sadece sol meme verdim yaklasik 1 ay ama unutmadi tiksinmedi illahi emecek ve sutyen giymeye bi yere giderken hazirlanirken banyoda giyinirdim cunku ciplak gorunce meme emmek istiyip birakmiyordu herneyse uzatmicam ben cok bunaldim oglumada eziyet etmek istemedim daha fazla sabahtan aksama memeye salca keceli kalem siyah elektrik bandi yapa yapa her istediginde gosterdim kqka olmus dedim ve vermedim zaten sabah sikintim yoktu ama inadina ister olmustu sira geldi gece kismina esime sakin bana vicdan yaptirma karisma bisey soyleme yat uyu ne olursa aglarsa yirtinirsq sakin seslenme kirarim sseni dedim onu kapattim oglumu yatirdim 30dk sonra agladi aldim salcayi memeye surdum memeyi agzina verdim yari uyanikken karanlikta ayy kaka yedin dur sileyim dedim sildim su ic askim uyu meme pis olmus bosver dedim uyuttum gece 4te kalkti yine bi sebepsiz aglama ben yine memeyi istedigi an yetistiremedim ve isaret parmagimi salcaya vurup meme gibi agzina koymama gelmeden yine sildim kaka olmus su ic dedim yatirdim o gece bitti cok sukur 2. Ve ben sok olmustum 4 ay yapamadigimi bi gece de basarmistik resmen 2. Gece memeye bant surdum cunku bende alismisim vermeye kendimide engellemeye calisiyorum uyku sersemi vermiyim diye 2. Gun salcayi yanima aldim ama surmedim ayy salcali meme mi yicen pis kaka su ic cabuk yat dedim aldim kucagima pis piş yatirdim sabahladik 3. Gun ise gece ansizin ağlamaları oldu ama su ve piş diyerek ayagimda kucagimda uyuttum ve cok sukur bitti ama suan bile ciplak gorse meme meme der oksar yeltenir versem emcek ama pis kaka birak kapatalim diyorum acmaya calisiyor memeyi ellemek istiyor ona bisey demiyorum suan bil4 gece kucagimda sallarken eli memede dir oyle uyur memeyi elleyebilirsin dedigim icin elliyor cok sukur boyle kurtulduk oda suan iyi bende yemegini yediriyorum her seyi veriyoruk cok sukur eskiye gore daha iyi