_esraaozturkk_ Kızlar Allah rızası için şu diş ağrımi geçirecek birşey söyleyin doktora gttim iltihap var dedi ilaç verdi içtim ama ne fayda beynime vuruo
Ceren_301121 _esraaozturkk_ canım bende 1 haftadır çekiyorum emzirmedigin için antibiyotik ve kuvvetli bir ağrı kesici verdi delirmek üzereydim artık şükür 2 gündür geçti apranax fort
Ylz0044 _esraaozturkk_ karanfil yağı peceteye sür dişine koy bastır biraz acıdır ama gecirir hemen ben öle yaptım yada karanfil varsa direk ağrıyan dişine koy anında uyuşturur bide eczanede dişinol var küçük şişe kulak cubuğuyla dilinize sürün anında uyuşturur sonra rahatlatıyor bunlar benim uygulamalarım İnş yardımcı olmuşumdur
otose_san _esraaozturkk_ karanfil çiğneyebilirsiniz, cumartesiden beri 20 lik dişlerimin ağrısı önlere vuruyor, birisi de içerde çürümüş, bi nebze rahatlatıyor karanfil, uyuşturup. Gece ağzımda karanfil ile uyudum en son
yedinmiannecim _esraaozturkk_ ah çok geçmiş olsun Arvalex vermişti doktor dene Dolorex ya da Bir de şunu yap Çay bardağına yarım tatlı kaşığı tuz koy 1 tatlı kaşığı sirke Listerin yanlış yazmış olabilirim adını, ağız bakım suyu 1 kapak Limon sık bolca Gargara yap ağzında beklet 10 dkya hafifliyor Geçici olarak en azından rahatlatır Tecrübe ile sabittir hep bunu yaparım
Ceren_301121 _esraaozturkk_ seni okadar iyi anlıyorum ki karanfil yagını yada varsa oraya karanfil koy baya rahatlatıyor inşallah agrını dindirir 🙏
_esraaozturkk_ Ceren_301121 amin kuzm vlla kuzm geceden beri karanfil yağı disinol tuzlu gargara yapmadgm bsey kalmadi belki dedn bilmedgm bir yöntem burdan çıkar dedm
_esraaozturkk_ Ylz0044 disinolu dile mi sürmek lazm ben dişe sürüyorum karanfil yağı yaptım fayda etmedi kuzm
Yagmur46 _esraaozturkk_ daha iki gün önce bu yüzden dişimi çektirdim. Öyle bir iltihaplanmisti ki göz altıma kadar. Özel bir kliniğe gittim devlette randevu bekleyemedim. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi 4 gün sonra gel dedi çekti de kurtuldum. İltihap olunca ilaçtan başka pek bir şey fayda etmiyor Allah yardımcınız olsun
_esraaozturkk_ Yagmur46 sizede geçmiş olsun vlla banada 1 haffta sonra gel dedi Cnm işte içiyorum ınslalah gecer
ballikurabiyem12 _esraaozturkk_ şuan yanagim şiş yazıyorum size öyle bir suratım yamuldu ki dudaklarım boynumun sol tarafı falan hep şişti sirkeli suya çörek otu atıp kaynatin ilisinca gargara yapın yakıyor biraz ama ağrıyı baya hafifletiyor. Benimde kanal tedavili dişim iltihap oldu sanırım artık geri dönüşü olmaz cekilcek herhalde
_esraaozturkk_ ballikurabiyem12 geçmiş olsun cnm bnm bnmde yanagim şişmeye başladı hafiften bu dediğini ilk defa duydum hemen yapicam 🤲🤲
Yagmur46 ballikurabiyem12 aynen çekilir o diş,ben de iki gün önce çektirdim dişimi o da kanal tedaviliydi. Geçmiş olsun diş ağrısı çok zor
_esraaozturkk_ ballikurabiyem12 Cnm senden Dr Allah razı olsun gece yaptım biraz midemi bulandırdj ama az da olsa gecirdi ağrımi🤲
yedinmiannecim _esraaozturkk_ olur neden olmasın ama limon sirke tuz mutlaka olsun. Denedi isen nasıl oldun merak ettim
Yagmur46 _esraaozturkk_ düzenli kullan ilaçları mümkün olduğunca. Cektirince rahatlıyor valla insan. Çok geçmiş olsun