Bende yeni bıraktım sağım yapılması saçma geliyordu ağrıyı hafifletemedim cunku elle dayanacak gücüm kalamayınca makinayla 30-40 ml sağım yaptım oh dünya varmış dedim 2-3 kere yaptıktan sonra şişmeyince artık bende sağım yapmayı bıraktım zor olan ilk 1 hafta ve kesinlikle sağım yapılmalı süt yenilenir diye birşey de yok! Gonul isterdi ki 24 aya kadar emzireyim 17 ayında bırakmış olduk, kızım çok huysuzdu gece çok uyanıyordu ve hiçbir şekilde emmeden çığlıkları bitmiyordu ve artık başkası bakacağı icin hiçbir şekilde bir uyuma stili olmadığı icin emmekten baska sorun yaşadığımızdan kestim ve gerçekten de tek sorun memeymiş hiçbir yerde durmuyordu arabada, dışarda, evde her yerde meme istediğinden hep huysuz ağlıyordu,doğru karar bırakmakmış ama evde olan lütfen 2 ysa kadar emzirsin çok özlüyorum emzirmeyi o bağ koptu gibi ve bırakınca da hasta olup iştahı kesilince daha da üzüldüm doğru zamanı yakalamak lazım ben mecburiyetten kesenlerdenim :( huysuzluğu düzelsin diye ama hastalandı bu seferde o yüzden çalışmıyorsanız 2 yaş öncesi bırakmamak lazım