Aleyna55 Merhaba arkadaşlar 2 ay 10 günlük oğlum var sütüm var ama doyurmuyo doktor mama diyo ama ben sütümün fazlalaşması için öneri arıyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum. Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin hem diger annelerimizede faydasi olur
Gmzcn Aleyna55 dut kurusunu kaynatıp hoşaf gibi yapıp içmek sütü cok coğaltıyoms canım bide incir hoşafı . Beslak mı ne diyede bisey var oda çoğaltıyormus bildiğim kadarıyla
aysenurkerem Aleyna55 kuru incir,dereotu ,sütlü tatlılar,galactago damla var. Ben galactagodan çok memnunum 👍🏻 Birçok arkadaşıma tavsiye ettim sende dene dua edersin bana 🥰 bol bol su iç ve kendini güzel motive et
Mercimek34 Aleyna55 Doktor önerili ve deneyerek yazıyorum bebeğim 2 buçuk aylık. *Bol Su *Öğün atlamadan yemek *Hurma *Tahin helvası *Humana stil-tee (emzirme çayı günde maksimum 4 kupa) bol sütler ❤️
Mirac05 Aleyna55 en basit irmik helvası süt ile misafirlerime yaptım bir tabak yedim sabaha kadar taş kesildi göğsüm ina sanada yapar
Aleyna55 aysenurkerem tesekkurler canim dedigin damlayı yarın alıcam simdiden allah razi olsun dua ederim tabiki❣❣
Alya_3005 aysenurkerem nereden aldınız ben de denemek isterim. Benim bebeğimde doymuyor mama veriyorum
Aleyna55 aysenurkerem inşallah canim hep sütüm var diye kendimi motive ediyorum ama doymadigini gorunce cok uzuluyorum
Htx Benm hic cogalmadi irmik bulgur dere otu helva hepsini yedim ben bi fayda gormedim belki sizde ışe yarar 😘
Htx Benm hic cogalmadi irmik bulgur dere otu helva hepsini yedim ben bi fayda gormedim belki sizde ışe yarar 😘
Htx Aleyna55 onu dnemedim ama.oglum artik sutu istemiyor ogürüyor gibi yapiip kusuyor 😑 halbuki ne cok seviyodum emzirmeyi olmadi
buurcuo Lokum ye bol bol su iç ve tabiki sicak duş al gögüslerine masaj yap tatlim çoğalir merak etme
Aleyna55 buurcuo ay inşallah ya lokumuda denicem masaj ve banyoyu sürekli yapıyorum ama boş gibi sanki
Asya-61 Ben rezene çayı içiyorum çok iyi geliyor ve tabiki bol bol su. Ayriyetten düzenli sağım yapmak da artırdı bende