Gokce122 Kızlar merhaba bebeğim 9 buçuk aylık mangalda kanat yiyebilir mi 2-3 tame bir zararı varmı biliyormusunuz ? Sossuz tuzsuz
Yamanikomm Gokce122 bende merake diyorum ama bebegim 1 yasinda hic vermedim daha zaten tavuk koy tavugu yedirin diyorlar ben et yapiyorum maalesef cesaret edemedim
Nesli06 Gokce122 olur tabiki sossuz ve tuzsuz. Zaten en sağlıklısı ya ızgara yada haşlama yontemi. Yumuşak yerinden verirseniz neden olmasın
Gokce122 Yamanikomm açıkcası tavuk baya bilindik marka babamlar marketlere dağıtımını yapıyor o yüzden emin olarak yedireceğim☺️ Ben sadece mangalda zararı olurmuki diye bilemedim
Gokce122 Nesli06 internete girdiniz mi adamı öldürür ya bi bakiyim dedim zararlı yazıyor o yüzden sizlere sormak istedim çok sağolun🥰
EB1661 Gokce122 üst deriyi alır iç kısımdan verirsin canım bişeycik olmaz yanınada salatalık dilim yapıp verirdim ben severdi ❤️
kaganege Gokce122 soslu olmasın yada sadece zeytinyağı kimyon kekik karabiberi bir sos yapın ona ayrı o şekilde yiyebilir cok sağlıklı olur🤍
Esra_Deva Gokce122 bizim doktorumuz tavuğa gerek yok dedi. Bu ay itibariyle kuzu ciğer ve balık verdi. Yani tavuk olayı sıkıntılı biraz. Köy tavuğu olnası lazım imkan varsa. O da eminseniz.
Gokce122 Esra_Deva marketlere babamlar dağıtımını yapıyor emin ellerden yedireceğim🙈 kesimhaneyide gezip gördüm şişirilmiş tavuklar değil