pelinnnnnn Canparem Pierre Cardin Twist Travel Sistem. Oğlum içinde çok durmadı. Tertemiz durumda, sıfırdan farksız derler ya hani, yırtılma sökülme hiçbir deformesi yok. Soğuk havalar için ekstra ayak koruması da mevcut. 1250 tl.
pelinnnnnn Canparem instagramdan mesaj atarsanız detaylı fotoğraflarını gönderebilirim. pelindegerisila
Cgldnz Canparem bende satıyorum 450 tlye veririm. Markasi kraft evde olmadigimindan mideline bakamıyorum. Bi kez yatti oglum içinde. Kayınvalidemler hediye aldi ama baska bi arabamiz var onu kullandim hep. Bu duruyor
Cgldnz Canparem bende satıyorum 450 tlye veririm. Markasi kraft evde olmadigimindan mideline bakamıyorum. Bi kez yatti oglum içinde. Kayınvalidemler hediye aldi ama baska bi arabamiz var onu kullandim hep. Bu duruyor
Pnrdadas Cgldnz merhaba instagramininz varsa bana modelini fotoğrafını atar mısınız istanbulda oturuyorsaniz elden teslim alabilirim
Cgldnz Canparem fotograf atarim yarin gidince. Modelin adini bilmedigimden bulamadimm internette tekrar bakayim. Bulursam yuklerik buraya.