Nurdanalkanozkan Canparem https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/safe-line-aventador-travel-bebek-arabasi-black-white-452289999?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=308049948609&utm_term=64077667667&ga_prodid=452289999&ga_merchantid=136919501&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIgLLcrd-34wIVBswYCh3VAwO-EAQYASABEgKPc_D_BwE sıfır fiyatına bak istersen cnm ne kadar ?
Canparem Nurdanalkanozkan doğrudur tabi ki nette fiyatlar çok ddeğişken 2000 2500 de yazmışlar aynı model mi acaba Peki fotoğrafları varsa atabilir misiniz
Nurdanalkanozkan Canparem cnm bnm benimki attığım gibi siyah komple demirleri falan görseldeki gibi atarım tabi ama şu an oğlum yeni uyudu onun odasında olduğu için çıkaramıyorum kullanmadığım için oraya katlayıp kaldırdım görseldeki ile birebir ek olarak ayak korumalığı ve yağmurluğu var
Nurdanalkanozkan Canparem model aynı Safe Line Aventador Travel Sistem youtube dan izleyebilirsin videosunu falan açıp kapatmak falan çok pratik kullanışlı bir araba ama oğlum durmadığı için kullanmak nasip olmadı bize
Yagmursnl Nurdanalkanozkan Eftal merhaba bebeğiniz kizsa ben 350 tlye satıyorum 2. Bir arabam oldugu icin. Sadece avmde kullandim bir kac kere resimde atablrim. Kanz rainer cift yönlü
Maviboncuk3 Eftal bugün hakmara çift yönlü 3 kademeli sırt ayarlı iki kademeli ayak yeri olan bebek arabası geldi. Ben bebeğime aldım 250 tl isterseniz bakın çok memnunum, ağır d değil sürüşü kolay hafif 😊
Eminos Haticeakan baby care aldim ben 380 e sadece araba 400 butcen varmis ikinci el kullanacagina sifirini al canim o paraya sana kargo gelecek kullanilmis urun gelecek hic ugrasma
Haticeakan Eftal babyhope enzo travel sistem internetten bakabilirsiniz yada faceye dalan artım kullanıyorsanız ordan bakabilirsiniz resimlerine burdan Rasim atmasını bilmiyorum
ARZU83 Canparem Kraft pop up çift yönlü mavi renk bebek arabamı satıyorum. Piyasa fiyatının yarısına vericem.
Slmnrcbn Bende satıyorummmm trave sistem casual cadıllac... Ödüllü arabadir bilginize... İlgilenen olursa özelden görüşebiliriz
Destina Eftal 500 tl düşünüyorum. Port bebe hiç kullanmadık.sadece anakucağıno kullandık. Birde kabin tipi arabamız var. İnternetten bakabilirsin. Normalde yarı fiyatını düşünüyordum ama sapında hafif sarkma var geldiğinden beri bu yüzden daha da ucuza vereceğim.
Destina Eftal 500 tl düşünüyorum. Port bebe hiç kullanmadık.sadece anakucağıno kullandık. Birde kabin tipi arabamız var. İnternetten bakabilirsin. Normalde yarı fiyatını düşünüyordum ama sapında hafif sarkma var geldiğinden beri bu yüzden daha da ucuza vereceğim.
Destina Eftal Eftal 500 tl düşünüyorum. Port bebe hiç kullanmadık.sadece anakucağıno kullandık. Birde kabin tipi arabamız var. İnternetten bakabilirsin. Normalde yarı fiyatını düşünüyordum ama sapında hafif sarkma var geldiğinden beri bu yüzden daha da ucuza vereceğim.