Bursa97 meervenurrr burnuna falan sokanlar oluyormus gece yatarken rahat uyusun diye geniz için ağızdan bir kaşık burun için birer fıss diye okumuştum ağızdan veriyorum iki gündür ama burnuna da mı sıksam diye düşündüm burnuda tıkalı
musslim_mom Bursa97 burnuna udi hindi yağı birer damla damlatabilirsiniz, biraz yakar ama sonra rahatlar yavru. Çok geçmiş olsun.
SaremAselim_0817 Bursa97 nane yağı ike boğazına filn masaj yapabilirsin yatağının etrafına peçeteye damlat koy genz açar sıçak suyun içine damlat ıdasna koyabilirsin
Bursa97 Kızlar yok mu başka bir fikri olan ya ölümün burnu çok ttikali temizliyorum ama o tıkanıklık hiç gitmiyor nas.gidicek nefes alamadikca kendide sinir oluyor ne kullanmalıyım yok mu bile biri Allah aşkına yardım etsin ya
Bursa97 musslim_mom geniz akintisina da iyi gelir mi acaba ya genizi aktığı için öksürmeye başladı oğlum
Sifakusu İçirerek masaj yaparak yada burna damlatarak kullanabilirsiniz hakiki bir udi hindi yağı bulmaya özen gösterin ben satışını yapıyordum artık sdece kendim ve çevrem için alıyorum ve çok da faydasını gördük
Bursa97 Sifakusu iciriyorum.geniz akintisina veya öksürüğe de iyi gelir mi acaba günde kaç kere verebilirim mesela veya kaç ölçek
Sifakusu Bursa97 bir yaş sonrası düşük dozda başlayarak vermelisiniz çay kaşığı ucu kadar başlarsınız sabah akşam veririsiniz. Aldığınız yer ile irtibata geçerseniz daha sağlıklı bilgi edinirsiniz her udinin yoğunluğu bir olmuyor
Cigdemino Sifakusu çok teşekkürler. Peki sadece hastalık zamanı mı kullanıyorsunuz? Yoksa normal zamanda da takviye amaçlı veriyor musunuz
Bursa97 Sifakusu oğlum 14 aylık zaten bende cay kaşığının ucuyla veruyrodum zaten ozaman sabah akşam verebilirim diye düşünüyorum çok tesekur ederim 😘
Sifakusu Cigdemino takviye amaçlı da kullanıyorum hastalık zamanı daha çok. O markanın macunları da var onları da kullandım aylarca adet sancısı çekmeme rağmen doğum sonrası adet olamadım hiç macun sayesinde 3 günde adet oldum sütüm arttı ve deperlerim toparlandı