Elfelf475 Anlaşılan kimse sünnet ettirmemiş bu üçüncü post açısım tek istediğim istanbulda devlet hastanesinde bir doktor önerisi almak Özele gidiyorum her şey için ama buna gereksiz para vermek istemiyorum yok mu devlette sünnet ettiren anlamadım
saresmami Elfelf475 basliga kaynana elti bosnma yazin bak nasil bakiyolar 🤣 oglum olmadigi icin cevaplsyamicam malesef 🙏🏻♥️
Elfelf475 Soe ettiren var ve hamilelik doğum kontroller özele bir senede çok para döktük ben 2 3 bin lira vermek istemiyorum su anda burada illa şi binlerce anneden biri yaptırmıştır diye düşünüyorum 🌸
Soe Elfelf475 umarım vardır. Ben ankarada özelde sünnet ettirdim 750 tlydi klipsli yaptırdım eğer devlette bulamazsanız bakın bi o yönteme de 🌸
Elf123 Elfelf475 bir ay önce yaptırdık devlette randevu vermiyor askıya alınmıştı sünnetler ama devlette yanına almıyorlar o yüzdende beklemedik doğum yaptığım hastanede 960 TL yaptırdık iyi de geçti hastane Çamlıca hisar üç aylıkken yaptırdık
littlebabyy Elfelf475 bence bunun için paradan kaçmayın. Ilgi alaka gerektiren bir operasyon sonuçta maksimum 2 bin verirsiniz ama bir seferlik ve önemli bir durum sonuçta.
Elfelf475 littlebabyy zaten devlette de iyi bir yer illa ki vardır öneri olarak en azından isim alıp değerlendirme yapmak istiyorum hemen özele gitmek istemiyorum
ayscnky1 littlebabyy parayla alakalı bir durum değil bence cuma günü oğlumu özelde sünnet ettirdim 7 aylıktı bize genel anestezili olacak dediler çocuğu korkutmuşlar hem lokal hemde ağzından hava vererek sersemletmişler. yaptıkları ne kadar doğru bilemiyorum ama bebeğim aşırı korkmuş geldi ve hala yabancılardan korkuyor ben onu bırakıp gideceğim diye korkuyor. belli ki olumsuz bir etki yaşatmışlar Allahtan ki küçük birkaç aya unutur diye umuyoruz. demem o ki özel devlet poliklinik hiç farketmez sünnet bu her yerde aynı önemli olan doğru tedavi yöntemi bence.
Poyrazin_annesii Özel cok para istedi bizde fatihte bıyer bulduk 500 lıraya hoca dua fln ederek kesıyo. Ünlü bı hoca dr salih selman
Birgaripmommy Poyrazin_annesii ya ben değil ama eltimle görümcem gitti hiç memnun kalmadılar bir sürü dikiş atıldı bebeklerine, özeldeki drlar dikişsiz yapıyolarmış bir günde iyileşiyormuş. Şimdi salhi hocayı kötülemek gibi olmasın ama çok ağlamış bebekleri hiç tavsiye etmediler
Etugc3 Poyrazin_annesii 500 tlmi cok ıyıymıs normal ozeller 2000tl ıstıyor evet dedınıgın hocada agzı dualı bı hoca bıde yanı cok ıyıymıs
Tweetyy Elfelf475 nerde oturuyorsunuz ıstanbulda? Kac aylik bebeginiz? Devlet 6 aydan sonra genel anesteziyle yapıyor bi tek Pendik devlet her aya yapıyoruz demisti ve lokalle. Ben umraniyede 850-950 gibi bi fiyata yaptırdım işlem sırasında da yanındaydım isterseniz orayi onereyim
Elfelf475 Tweetyy Sarıyer ama Ümraniye’ye gidebiliriz uzak sayılmaz hangi doktor acaba memnun kaldınız mı 5,5 aylık oglum benim de
Tweetyy Elfelf475 düzeltiyorum uskudar hospitalturk. Izzet ya da izzettin di dr un adi genel cerrah bi o var zaten. Butik bi hastane valla memnun kaldik gayet cok guzel iyileşti. Banada burdan bi anne önermişti gitmiştim. Bi memorial lüksü beklemeyin tabi ama işlemi cok güzeldi dr un yanında olmanız ayri guzel. Sut veya mama istiyorlar sizden işlem sırasında onu iciriyorsunuz elini tutuyorsunuz falan bunlar beni cezbetmisti
mmek_2014 Büyük oglumu 5 yıl önce devlette sünnnet ettirmiitik. Küçük oglumu geçen yıl özelde sünnet ettirdik. Pandemiden dolayı devlet hastanesi acil durumlar dışında sünnet yapmıyordu. Şu an ne durumda bilmiyorum.
mmek_2014 Elfelf475 büyüğü istanbulda silivri devlet hastanesinde küçüğü Lüleburgaz balkan hastanesinde