deno1 Mldasel ben veriyorum 4 ayligiz doktora sorarak anne sütü almıyor alerjik bebek ama çoğu verdiğim şey alerji yapti
Kizannesi92 Mldasel dört ay yirmi günlük kızım bence erken ek gıda için beş ayını geçerken doktor onay verirse başlamak istiyorum
minikprensannesiiiii Mldasel Ben başlamıştım o ayda tadımlara aşıya götürdüğüm ebem demişti yoğurt falan veriyordum şimdi 6 ay 7 günlük bir sıkıntı yaşamadım
a010101 Mldasel 4.. 5 aylık başladık biz alerjik bebeğim meyveyle başladık sebzeler gaz vs yaptı bazıları her bebek farklı tabi hazırsa bebek tepki veriyorsa istiyorsa siz yerken başlayablrsnz
deno1 Mldasel yoğurt muz elma portakal patates pirinc unu yulaf cici bebe şuana kadar verdiklerim 3 gün kuralı ile azar azar verdim alerji yapanı kestim
BelisMelis411 deno1 doktor portakal önermıyor asıtlı oldugu ıcın cici bebeyide önermıyoe kendını yapabılırsınız dıyor.
Selen16 deno1 sevgili anne portakalı önermiyolar ayrıca pirinç unu hiçbir besleyici yanı yok sadece o an karnını doyurur ve kilo aldırır önermiyor doktorlar☺️
deno1 BelisMelis411 benim doktorun hicbirseye yasak koymadi alerjik bebek deneyerek öğren dedi muz bizde alerji yapti ama portakal yapmadi mesela birde ben öyle yemeklik vermiyorum tadım zaten not alıyorum tek tek
deno1 Mldasel suan zaten istesekte oturup hepsini bitirecek kapasiteleri yok yada pürtürlü yiyemezler suyunu ancak 1 kasik içerler okadar bundanda bi zarar gelmez tadım zaten
BelisMelis411 Mldasel içeriği iyi değil demekki sormadım ama bende içeriğinin iyi olmadıgını duymuştum
Simay21 Mldasel içinde şeker bile var bakmayın bebe bisküvisi denildiğine tatları aşırı tatlı zaten benim de bebeğim 11,5 aylık dışarıdan hazır bişey hiç yedirmedim kaşık maması olsun bisküvisi olsun hepsi çok kolay evde yapılabilir
Tubikkkkk Mldasel arı mamanın kaşık mamaları var bence en azından onlardan verin 4 ay çok küçük bence bu gibi gıdalar için
Kizannesi92 Mldasel doktora sorarak vanilya şurubu katın mamalarina alerji mamasını kızımda icmiyordu mama saatini uzattım öyle böyle biraz yedi şimdi uykuda biberon veriyorum ve kilo almaya da başladı
BelisMelis411 deno1 bende not alıyorum valla 😁 allah kolaylıklar versın bizlere. Tabi sizin evladınız si daha iyisini bilirsiniz ben duyduklarımı aktarmak istemıstım 🥰
deno1 leylaelisa yüzünde kırmızı alerjik belirtiler ve kabuklanmayla doktor teşhis koydu alerji maması kullanıyoruz ama daha kan falan vermedik
Kbrburk minikprensannesiiiii merhaba bende yoğurt veriyorum 5 ay bir haftalık kızım 1 yemek kaşığı kadar yiyor az mı acaba
deno1 a010101 bizimde alerjik meyveyle başladık ama çoğu şey yüzünde alerjik yapti bırakmak zorunda kaldım tükendim vala ne versem diye üzülüyorum artık
deno1 Selen16 kuzum herkesin kendi tercihi bizde gidip avakadoyla büyümedik ben herseyi vermek istiyorum abartmadan