Mirayasel42 Kızlar sağlık ocağındaki doktorumuz yapmamızı önerdi fiyatı ne kadar acaba bir bilginiz var mı 😍😍😍ve ne zaman ilk dozunu yaptırdınız kaç doz olması gerekiyor şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Kk41 Mirayasel42 3. Ve 5. Aylarda yapılıyor fiyatını tam bilmiyorum gecen sene yaptırmıştık. Bu ara salgın varmış sanırım
Snowglobe Mirayasel42 markaya göre 2 yada 3 doz olarak değişiyo. 300 küsür falandı ama artmıştır büyük ihtimal zamn geldi.
lanadelmiyav Mirayasel42 10 ay önce yapmıştık. 3. Ayında ve 5. Ayında, 350 lira bir şeydi. Şuan ücreti artmıştır diye düşünüyorum.
-erCansu- Mirayasel42 3ve 5 aylarda yaptırdım benim zamanımda 2 bucuk sene önce 300 küsürdü bu salgın hep var banyo suyundan bile bulaşabiliyor yaptırılmasından yanayım
Busraaslan Mirayasel42 fiyatlarını bilmiyorum biz iki aşı birden yaptırmıştık ama 3 ve 5. Aylarda yapılıyo daha önce de yaptıran var 2 ve 4. Aylarda gibi
Zeys Mirayasel42 toplamda 2 doz 6 aylık olana kadar tamamlanması gerekiyor güncel fiyatını bilmiyorum aşının☺️
d5gul Mirayasel42 banada 3.ve 5. Aylarda önerdi doktor yarın 3.ay kontrolümüz var yaptıracağım fiyatta yarın soracağım. Birde menenjit aşısı var sırada o daha pahalı sanki
Nefeess Mirayasel42 Geçen ay yaptırdık 495 tlydi 3. Ve 5. aylarda yapılıyor genelde ama 2. ve 4. ayda yaptıran da var önemli olan ilk dozunun 3 ay 15 günlükten önce ikinci dozunun da 5 ay 15 günlükten önce yapılması diye biliyorum
yagmursen Mirayasel42 2 tip var birisi rotarix diğeri rotateq, aşı zamanları aynı dozları farklı rotarix insan suşundan rotateq domuz ve insan suşundan yapılıyor. Rotarix 780 tl gibi bir şey tek dozu rotateq 495 gibi bir şeydi.
Neslihannnnnnn Mirayasel42 3.ayda ilk doz 350₺ idi bugün 4 ay 21 günlüğüz 2. Dozu aldm evde yaptm 500₺ idi çok pahalilasms
Zuleyhaaa Mirayasel42 biz ilk dozumuzu olduk 500 TL ödedik 2. Dozumuzda önümüzde ki ay onada zam gelmemişse yine 500 TL bir ödeme olur sanırım
Tweetyy Mirayasel42 2 doz olan 3 ve 5 ayda oluyor 590 ya da 490 di su an emin olamadım. 3lu daha uygun 350 falan sanirim ama 3 doz