Seldabi Poyrazedis 1 yasina kadar fazla asisi oldugu icin 1 yas sonrasi basladik. Nimenrix 1 doz oluyor, bexsora 3 doz
irva Poyrazedis 7/9/15 Bexsero 12.ay Nimenrix oldu.Şimdi ki güncel fiyatlar zamlı o yüzden bilgim yok.Bexsero’nun en son dozuna 720 tl vermiştim.
Zeynebinannes Poyrazedis A grubu birde B grubu oluyormuş nimenrix A grubu ateş yapmıyormuş bexsero ateş yapıyor dedi doktor inşallah yapmaz bir 10 gün sonra yaptırıcaz
yusufmertmom Poyrazedis canım 2 tür menenjit virüsü varmış 13.ayda yek dok yapılacak türü 8 10 21 aylıkken demişti galiba yani toplam 4 doz şeklinde ama ben sadece 13.ay yaptırmayı düşünüyorum. Diğer 3 doz menenjite eğilim varsa mı genetikle falan ilgili bişeyler söyledi
Poyrazedis yusufmertmom b tipi olanın görülme sıklıgı daha fazla oldugu için sanrım onu daha cabuk vurdrmayı istyolr erken vuruncada 3-4 doz gerekıyor iyice kadam karstı sanırım bnde 9ayı doldurana kdr beklycgm
yusufmertmom Poyrazedis 2 gün önce gittik biz 5.ay kontrole böyle anlattı canım. Devlet aşıları ile çakışmasın aralarında 1 ay olsun diye bu şekilde söyledi. doktor anlatınca kafa karışmıyor aslında gidince sorun en iyisi