Yasemin38 Poyrazedis her doktor farklı planlıyor canım. 7 aydan sonra başlayabilirsin bizim diş dönemine denk geldiği için 11.ayda Bexsero ilk dozu yaptırmıştık 530 tl ye 13.ayda 2.dozu yaptırmıştım 722 tl ye
AhlasTalha Poyrazedis 3 aylık yaptırdım 5. Ayında olucaz tekrar doktorunuz nasıl uygun görüyorsa öyle yapıyor değişik uygulamaları var
bahardonmez Poyrazedis bizim 5 doz ⅞ ayda iki doz oldu digeri 10/12/13 aylikken ilki 530 ikinci 540 miydi tam hatirlamiyorum
Zeynebinannes Poyrazedis biz 7. Ayda ilk dozu vurdurduk nimenrix 8 aylık olacak bu ay bexsero vurdurucaz. Sonrasında 9. Ve 12. Ayda olacak bizim doktorumuz bu şekilde önerdi
Zeynebinannes Poyrazedis A grubu birde B grubu oluyormuş nimenrix A grubu ateş yapmıyormuş bexsero ateş yapıyor dedi doktor inşallah yapmaz bir 10 gün sonra yaptırıcaz
Irmakprensesinannesi Poyrazedis bizim doktorumuz menenjit aşısını 3ve 5 aylıkken vurdu 7 .aylık 2 .dozu oldu 750 TL vermiştim en son şuan 8 aylik kızım diğer dozlar i planı 10 16 aylıkken olucak kızım
Pericikk Poyrazedis 3.ayda nimerixle başladık 5.ay nimerix ikinci doz 7.ay bexsero olduk 15 gün önce 730 lira gibi birşeydi nimerixler ateş yapmadı bexsero yaptı
Koalina Poyrazedis Her doktor doz uygulamasını farklı yapıyor, geçen sene 3 doz olduk son dozunu siparişverdim gelince vurdurucaz
Hercai88 Poyrazedis 3 doz yapıldı oğluma her doz için 160€ ödedik oğluma yurtdışında yaşıyoruz. Türkiye fiyatlarını bilmiyorum
Burcu11 Poyrazedis 3 er doz olarak planlandı ayları hatırlayamadım en son geçen ay bexsoro yapıldı. fiyatı geçen 720 oldu .ilk başlarda ikisine nimenrix ve bexsero ya 600 ödüyorduk