Neslim123 Erii99 hayır bir yada iki kez yaptım birde mutlaka gazını çıkartmadan yatırmayın gazı olup emersede akciğerine süt kaçabiliyormuş
Nevarebeka1 Neslim123 çok geçmiş olsun rabbim şifre versin yastıkla yan yatırarak ben anlamadım pek o pozisyonu bu ara bende yatakta emziriyorum da aynı şey mi acaba
Neslim123 Nevarebeka1 evet evet aynı şey yataktada kesinlikle emzirmemek gerekiyormuş çünkü hızlı çektikleri için yan yatarken ciğerine kaçıyormuş bende hiç tahmin etmezdim ama aman dikkat edin tedavi süreci çok daha zor
Neslim123 Mefat evet canım eğer yüzü kızarıyorsa hafifte olsa nefes alırken hırıltısı varsa aniden ağlıyorsa uykusunda filan mutlaka baktır en son ateşi çıkıyormuş bizde öyle anladık
Mefat Neslim123 çok çok geçmiş olsun Allahım şifa versin. Bilgilendirdiginiz için de ayrıca teşekkür ederim. Allah razı olsun..
Nevarebeka1 Neslim123 korktum bende şimdi heo aklıma da geliyordu aslında ama yorgunluktan kolayıma geliyordu 😞tekrar çok geçmiş olsun
Yenianneiremm Neslim123 benim sütüm tazyikli akıyor, emzirirken dik tutmaya çalışıyorum ama yine de yan pozisyonda emiyor . Bazen kızarıyor nefessiz kalıyor , tıkanıyor ama hemen kucağıma alıyorum. Acaba benimkinin de akciğerine gitmis midir ki
Neslim123 Yenianneiremm benimkide öyleydi hatta doktora sormuştum normal olabilir demişti ama şuan çok daha kötü durumdayız yani umarım sizin bebeğinizde yoktur ama yinede temkinli olmakta yararlı olabilir
Gkcylmaaz Yenianneiremm ön sütü sağın emzirmeden önce. Süt gelişini yavaşlatacaktır ayrıca daha az gaz yapar bebeğe sonrasında gelen süt
BirPatiSever Neslim123 çok gemiş olsun Allah şifa versin inşallah 🙏 yastıkla yan yatırarak emzirmeyi anlayamadım. İkinizde mi uzanıyorsunuz
Neslim123 BirPatiSever kucağıma bir yastık koyup bebeğimide kafası acımasın diye onun üzerine yatırarak emziriyodum ama bu çok yanlışmış yatakta emzirmek cok daha yanlış tabi dikkat edin yani ben yaptım günlerdir gözüme uyku girmiyor Allah kimseye yaşatmasın çok zor
ayse_35poyraz Neslim123 Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bende kucakta emziriyorum ama yastk oluyı altında bu şekilde mi tehlikeli Rabbim yavrunuzu bağışlasın inşallah
Neslim123 Gkcylmaaz sağıp veriyorum artık mecburen cunku akciğeri sıkıştığı için az ve sık beslenmesi gerekiyormuş
Neslim123 ayse_35poyraz öyle ne yazık ki bak bugün 5 inci günüm ve bu kolay kolay atılmıyomuş ciğerden haftalar sürüyomuş gözümün önünde damar yolu açıyorlar hergün çocukta damar kalmadı yani anlatamam cok zor bir süreç aman dikkat edin
Neslhan Neslim123 benim 9 aylık uyurken hep yanıma yatırıp emziriyorum korktum şimdi Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun
Neslim123 Neslhan çoğumuz yapıyoruz zatsn bende hafife alıyodum bişey olmaz diyodum ama tedavi süreci o kadar uzun ve zor ki bunu gördükten sonra yazmak istedim Allah kimseye yaşatmasın 🙏