girayveannesi Merhaba güzel anneler, oğlum 3 aylık metsil kullanıyordum ama etki etmediği için bu ilacı verdi doktorumuz. Şurup şeklinde kullanan var mı, etkili mı? Tüm abdomen ultrasonda çok gazı olduğunu söylediler
Kbrmstfa girayveannesi benim bebegim kolikti neler denedim bir bilseniz doktor önerisiyle sadece bu damla fayda etmisti bana birde bunun şurubu var ben hem damla hem surup seklinde gittim cok sukur ki rahatladik umarim sizede fayda eder
Burculicee girayveannesi şurubu tam bir kurtarıcı oğlum çok gazlı bir bebekti mama ile beslendi çok şükür 2. Kullanımda çok çok rahat ettiğini gördük doktorumuz kullanmamıza müsade etmişti
ErvaBusra girayveannesi Merhabalar benim de kızım 3 aylık nurse harvey damla da şurup da kullandım. Şurup daha iyi geldi bize, hala da kullanıyorum. Umarım sizin için de şifa olur 🙏
Olurolur girayveannesi nurse harveys colex şurubu diyorum kolik ve alerjik bebeğime tek tek fayda eden bitkisel ilaçtı🙏🏻
ErvaBusra girayveannesi Üzerinde 5ml günde 6 kere verilebilir diyor; ama ben küçük olduğu için günde 4 kere veriyorum 5 ml. Doktorunuza da danışabilirsiniz bu konuda.
Olurolur girayveannesi ben 3ml 3 kere veriyordum sabah öğlen akşam saatlerini hep düzenli tutmaya çalıştım saati saatine olmadı belki ama araları çok olmadan devam ettim ☺️
Burculicee girayveannesi ben 3 aylıkken kullanmaya başlamıştım 1.5 yada 2 ml günde 3 defa sonrasında zaten anlıyorsunuz şurup yetersiz gelebiliyor ilerleyen aylarda 5 aylıkken 2.5 veriyordum 1.5 verin faydası olmazsa 2 kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama
herseySeninleguzel11 girayveannesi Benim oğlumda harika bir etkiye sahipti sabah başlayıp öğlenin 3une kadar hiç susmadan ağladığını bilirim. Doktor bunu önermişti ve gerçekten mükemmel veriyorduk hemen gazı çıkıyordu.
Burculicee girayveannesi tmm 1.5 deneyin ben biberonun emzik kısmına sıkıp içmesini sağlıyordum kolay olsun diye
Haffuse Ben ilk basta nurse kullandim, bir ay sonra da sab a gectim… Nurse nin hem damla hem surubu var, damlasi daha etkili, Bize sab daha iyi geldi, tavsiye ederim🤗