Kadernur Ipeksila ben 3 gun kurali uygulamiyorum bu tatigimiz 5 . Gida oldu her gun farkli sekilde azar azar veriyorum
2cocukannesi__ Kadernur neler verdiniz ben yoğurt ile başladım sonra havuç dün balkabak havuç verdim armut elma puresi verdim siz
Kadernur MeteNaz evet simdi tek anne sutu ile karistirip verdim yarin da birazcik yogurtla karistirip veriyim diyorum tek basina sevdi
Mircet Kadernur doktor tanım yaparken anne sutu koyma önce bi kendi tadına baksın demişti kuşum ben biraz zeytin yağı damlatıp vermiştim
Kadernur 2cocukannesi__ [v] Elma püresi [v] Havuç püresi [v] Muz püresi [v] Patates püresi [v] Avokado puresi [ ] Balkabagi püresi [ ] yogurt Daha yeni boyle bi post actim son 2 kaldj yarin da balkabagi sonra yogurt vericam
2cocukannesi__ Kadernur 7 aylik olunca herseyi veririz de daha küçükler anam 🤣 başka ne versek birsey kalmadı ki
Kadernur 2cocukannesi__ ya ben bunlardan sonra boyle ikiser ikiser karistirmayi dusunuyorum havuc yogurt patates yogurt gibi
Kadernur 2cocukannesi__ canim ya kimseye soylemiyorum ben nazardan cok korkuyorum biraz fazla kilomuz
sumeyye53 Kadernur zaten yumuşak yenmesi kolay ekstra birşey katmadan yenebilir ben direk öyle verdim kızım çok severek yiyor eğer tadını sevmezse başka brşey katarak verin bence tadını blsin çocuk
sumeyye53 Kadernur yine siz bilirsiniz elbette ama damak tatlarının gelişmesi için besinlerin kendi tatlarını da blmesini tavsiye ediyor uzmanlar
pasaannesiyim Kadernur ben avakado ve yoğurt katıp veriyodum canım muz elma kendi sütün bunlarıda katabilirsin
___ Kadernur karıştırın güzel oluyor ilk ek gıdaya başladığında yumurta sarısına falan da koyuyordum kendi sütümden daha kolay oluyor yutması