Kadernur Kizlar ogluma ilk kez tatiricam ceyrek sekilde ama icine bisey katmama gerek varmi yoksa çiğ sekilde pure haline getirip veriyim mi
2cocukannesi__ Kadernur kaç aylık ben de aldım bizim ki 5 buçuk zeytin yağı katıp vercem sizin ki 6 aylıktan büyükse 7 falan muz da koyabilirisin
___ Ben çiğ şekilde çatalla ezip verdim sadece kolay yutsun diye sütümden koydum ama muz da koyabilirsiniz
2cocukannesi__ Kadernur 1 çay kaşığı hakiki zeytin yağı dk catall ile ezip ver canım Mama meme seklindemi gidiyorsunuz bizim oğlan 15 gündür arıza çıkartıyor emmemek için kg nasıl bizim ki 350 grm almış
___ Kadernur karıştırın güzel oluyor ilk ek gıdaya başladığında yumurta sarısına falan da koyuyordum kendi sütümden daha kolay oluyor yutması
Eliffymn Kadernur 2cocukannesi__ benim oğlumda 5 ay 16 günlük ilk defa tattırdım avakado ama göğsünde isilik gibi noktalar yaptı çok çok az tattirip deneyin isterseniz kaşınıyor şimdi oğluşum 🙁
Kadernur 2cocukannesi__ ya yogunluk meme suanda sebzeleri her gun farkli sekilde azar azar tatiriyorum kilomuz biraz fazla doktorumuza kalsa halla su dahi hic bisey verme diyordu
Kadernur Ipeksila ben 3 gun kurali uygulamiyorum bu tatigimiz 5 . Gida oldu her gun farkli sekilde azar azar veriyorum
kaganege Kadernur Tek haliyle taktirine sevmezse içine yarım muz katin o şekilde bitiriyorlar genelde💫
Gkcylmaaz Kadernur ilk tadımlarda besini tek başına vermeyi öneriyorlar. Tanıması ve tat konusunda gelişebilmesi açısından
Denizzz88 Kadernur ilk verirken tek verin ki tadını alsın daha sonra muzla veya yoğurtla karıştırırsınız