Karadenizkizi53 İkinci çocuğa çok hevesliyim oğluma arkadaş olsun birlikte oynasınlar etsinler diye düşünüyorum bi yandan da korkuyorum nasıl olur nasıl başa çıkarım diye düşünüyorum bu peşpeşe çocuğu olan kişiler deneyimlerini anlatabilir mi 🥺
Linaaa1 Karadenizkizi53 bnm kızım iki yaşına girecek bı haftaya kdr ve 2. Çocugu şuan düşünüyorum rabbim nasip ederse yanlizm gurbette ailem den hiç kimse yok kızımı yanlız büyüttüm kardeşi gelse onada bakarm rabbm Sabrı ve gücü verir ins her çocukta aynı degildir ins 🥰
12hayat34 Karadenizkizi53 benimkilerin arasi da 2 yas var ve su an 3 cu bebyim olcak insallah 1 ay sonra hic zorluklar yok berabe oynuyirlar bir nirleri sahib cikiyorlar yani cok guzel bir sey yeter ki aralarinda ayrimcilik yaoilmasin oluyor ya mesela bir birleri. vuruyorla karismayacaksin sorna 1 dk sonra barisip oynuyor
Mutluanne06 Karadenizkizi53 4 yaş 4 ay var aralarında maşallah çok güzel ablalık yapıyor kıskançlık vs. Hiç olmadı tam tersine bir anne gibi yaklaşıyor
Afrodit Gözünüzü korkutmak istemem ama benimkilerin arası tam 2 yaş aşırı zorluk çektim şuan küçük 10 aylık ve kolikti halada çekiyorum. Çokça sabır gerektiriyor. Yorucu.🤷🏻♀️
Karadenizkizi53 Afrodit geçen eşimin teyze kızı misafirliğe geldi çocuğu 3 yaşındaydı benimde bebeğim 10 aylıktı güzelce oynadılar konuştular bebek diliyle çok hoşuma gitti özeniyorum ama korkuyorum işte 🥺
Bebegmveben3 Gözünüzü korkutmak istemem kararınıza etki de etmek istemem ama araları 3yas 1ay. Gerçekten cokkk zorrrrrrrrr.
Karadenizkizi53 Bebegmveben3 kıskançlık konusundan mı bide şey diyolar araları çok açık olursa kıskançlık olur diyolar
Afrodit Karadenizkizi53 sizi paylaşmak istemeyebilir çünkü kucakta gezen emen bi bebek olacak ilgi ikiye bölünüyor öyle düşünün.şuan yaptığınız sorumluluklarınız 2 ye katlanıyor.
bebishmom Karadenizkizi53 misafirlikte öyle olur da gerçek hayatta çok zor.ikisinin de ihtiyaçları,gelişim dönemleri ve aktiviteleri farklı. Bu anne ve baba için çok yıpratıcı bir süreç. Aynı gelişim dönemine gelmeleri için arkadaşın söylediği gibi en az üç yıl geçmesi gerekiyor
Bebegmveben3 Karadenizkizi53 şöyle kiskanclik tabiki oluyor. Fakat diğerinin huyu suyu çok değişiyor tam böyle gelişim gosterdigi zmaanlar böyle şeyler araya girdiginde işin içinden çıkılmaz durum alıyor. Kardeşini çok seviyor asla zarar vermiyor. Fakat değişik duygular içinde içinde ne yaşıyor bilmiyoruz davranışları bozuldu. Kalbim ağrıyor doktora götürün falan diyor yani doğumdan geldim sabaha kadar basım agriyo diye ağladı. Bebeğe en basiti ilaç aldık o bile rahatsız etti onu. Ki ona neler alınıyor bunun gibi bence zor. Şimdiki aklım olsa şayet ben yapmazdım
Deletedmom5284 Aşırı zor olur kızım 2 yaşına girecek nasip olursa 8 sene sonra düşünüyoruz ama belki hiç yapmayız bakalım 😂
Karadenizkizi53 Deletedmom5284 ömür boyu yanlız mı büyücek çocuğun deneyim yapmadan nasıl aşırı zor diyebiliyorsun????